SZTÁRDZSÚSZ

Ezt üzente Rózsa György Harsányi Leventének: nem hittünk a szemünknek

A humorista ismét formában van! Folytatja instagramos ámokfutását.
  • Szerző: BDF

„Végre bekerültem a Real Madrid első csapatába! Marcelo és Ramos gratulálnak az első gólomhoz. Mondjátok meg Harsányi Levinek” – üzente Rózsa György az Instagram-oldalán a műsorvezetőnek, aki a focivébé óta a sporteseményekre kötött fogadásaival és nyereményeivel dicsekszik az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

A témával kapcsolatban a humorista még egy kiválóan megszerkesztett fotót is csatolt a bejegyzéséhez. Egész egyszerűen bemásolta a fejét az egyik focista testére.

Végre bekerültem a Real Madrid első csapatába! Marcelo és Ramos gratulálnak az első gólomhoz. Mondjátok meg Harsányi Levinek!

Harsányi Levente hamar értesült is az üzenetről, és természetesen a válasszal sem várt sokáig:

„Nagyon örülök és szívből gratulálok a sikerhez. (...) Még egy kérdés a végére: milyen poszton képzelhetünk el téged a csapatban? Kapus-csatár-védő, netán játékos edző azon belül is erőnléti specialista? Várom válaszod barátsággal” – írta a műsorvezető, aki eközben minden bizonnyal jókat kacagott a tréfán.

A bejegyzés alatt pedig elolvasható Harsányi kérdéseire a válasz is. Rózsa György viccesen kifejtette, hogy „hangulatfelelősként, Ronaldo-visszacsábítóként, valamint a hölgynézők becsábítójaként tevékenykedik a meccsek előtt a VIP-bejáratnál.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?