SZTÁRDZSÚSZ

Rövidesen kiderül, vádat emelnek-e Lajcsi ellen

Kemény hónapok vannak a mulatós sztár mögött, de még mindig nem nyugodhat meg.
címkék:
  • Szerző: Bati

Lapunk megtudta: lezárult a rendőrségi nyomozás, az iratokat a hatóság „vádjavaslattal” átadta a Budaörsi Járási Ügyészségnek.  Tehát ha minden jól megy, több razzia már nem lesz a zenész birtokán. Az viszont továbbra is nyitott kérdés: vajon vissza kell-e mennie a börtönbe?

Mint ismert Galambos Lajos tavaly januárban jött ki előzetes letartóztatásából, ahol négy hónapot töltött lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A vád szerint mocsai birtokán, valamint a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízfogyasztást vettek észre a szolgáltatók.

Január 24-én engedték szabadon a zenészt, mert a bíróság szerint a bűnismétlés vagy a bizonyítás meghiúsításának veszélye már nem állt fent Lajcsi esetében. A nyomozást a rendőrségnek december végéig kellett befejeznie.

„A rendőrség lezárta a nyomozást és vádjavaslattal átadta a Büdaörsi Járási Ügyészségnek” – erősítette meg a %%-nak Dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. „Az Ügyészségnek 30 nap áll a rendelkezésére, hogy eldöntse lesz-e vádemelés” -tette hozzá.

Az biztos, az idei karácsonyt Lajcsi családja körében ünnepelheti, de a rémálomnak még nincs vége, hiszen több mint másfél év után bíróságra kerülhet a büntetőügy.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?