SZTÁRDZSÚSZ

Roppant kínos, ami Meghan Markle-ről kiderült, a barátok is kiakadtak

Nem csoda, hogy a sussexi hercegné egyre kevesebb partimeghívást kap!
  • Szerző: Doris

Bár Meghan Markle és Harry herceg korábban szinte minden nap valamilyen partira volt hivatalos, most már nagyon ritkán töltik barátaiknál az estéket. És nem azért, mert 3 hónapos kisbabájukra, Archie-ra kell vigyázniuk.

A The Sun szerint a barátok döntöttek úgy, hogy nem kíváncsiak többé a sussexi hercegné társaságára, Meghan ugyanis egész egyszerűen nem tud a szigorú angol etikett szabályai szerint viselkedni. Ha a házigazda külön ülteti a férjétől, ő akkor is Harry mellett foglal helyett, ráadásul úgy viselkedik vele, mintha épp egy amerikai romantikus filmet forgatnának.

A szigorú szabályokhoz szokott barátok eddig csak fogták a fejüket, de most úgy döntöttek, inkább meg se hívják az egykori színésznőt, hogy elkerüljék a kínos szituációkat. Úgy tudni, Meghan direkt szegi meg ezeket a szabályokat, mivel túl ódivatúnak tartja őket.

Nem ez az első eset, hogy a hercegnét súlyos kritikával illetik. Múlt hónapban azzal verte ki a biztosítékot, hogy farmerben ment ki a wimbledoni tenisztornára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?