SZTÁRDZSÚSZ

Ritka pillanat, kamaszlányáról posztolt Szinetár Dóra

A Jászai Mari-díjas színésznő mérhetetlenül büszke a lányára, aki 12 éves lett.
  • Szerző: BDF

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya, Zorka 12 éves lett! A színésznő a születésnapi köszöntésről osztott meg egy bájos fotót az Instagram-oldalán, amihez egy nagyon megható bejegyzést is írt.A felvételt természetesen kamaszlánya engedélyével tette közzé a büszke anyuka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Hihetetlen, jók rá a cipőim! Minden viccemet érti. Párhuzamosan olvas két könyvet, és ír egy harmadikat. Mindenről van konzekvens és logikus véleménye! Saját véleménye! Reggelente saját órára ébred. Bármikor rábízhatom az öccsét, megbízható, türelmes, csoda jó testvér! Elképesztő kreatív ötletei vannak, mindenre. Mesél nekem! Mindenről! Magáról is! A legviccesebb, legédesebb, legszórakoztatóbb lány-társaság! A Barátnőm! A kicsi lányom. Nagyon Szeretem” – írta a színésznő.

Ma 12!!! Hihetetlen... jók rá a cipőim! Minden viccemet érti... Párhuzamosan olvas két könyvet, és ír egy harmadikat... 😍Mindenről van konzekvens és logikus véleménye! Saját véleménye! Reggelente saját órára ébred... 😳Bármikor rábízhatom az öccsét, megbízható, türelmes, csodajó testvér! Elképesztő kreatív ötletei vannak...mindenre... Mesél nekem! Mindenről! Magáról is! A legviccesebb, legédesebb, legszórakoztatóbb lány-társaság!!! A Barátnôm!!! A kicsi lányom... Nagyon Szeretem! Boldog Születésnapot Kicsi Zorka Babóm!!! ♥️♥️♥️♥️♥️ #kicsizorka #szulinapos #imadom #tizenketto #hihetetlen (a kép és a szöveg a kisasszony engedélyével lett közzétéve!)

És ezeket olvastad már?