SZTÁRDZSÚSZ

Retteg Kozso édesanyja! Teljesen összeomlott!

Nemcsak az énekest, de közvetlen családtagjait is padlóra küldték az elmúlt hetek eseményei. Édesanyja, Olgi néni magába zuhant, és egy újabb agyvérzéstől félti fiát.
  • Szerző: Buster

Tagadhatatlan, hogy Kozso nincs könnyű helyzetben. Bár az ellene felhozott közműlopási vádak nem nyertek bizonyítást, az énekes idős szülei nem tudják feldolgozni, ami körülöttük történt mostanában.

A legrosszabbul az érinti őket, hogy kiderült, fiuk óriási adóssággal terhelte őket. Az édesanyja már a szomszédai tekintetét is kerüli, szinte belesorvadt a bánatba és az aggodalomba.

A Star magazin elérte Olgi nénit, aki azonban csak egyetlen mondatot mondott, mielőtt letette a telefont.

Nagyon kedvesek, hogy megkerestek, de az elmúlt hetek borzalmai után úgy gondolom, nincs mit mondanom a családomról

- mondta keserűen az asszony.

A szomszédok ugyanakkor jóval közlékenyebbnek bizonyultak, és elmondták, féltik Olgi nénit, aki a a történtek hatására teljesen összetört és megváltozott.

"Velünk sem beszél, sőt ha látja, hogy hozzá akarunk szólni, elfordítja a fejét. Pedig korábban mindig hangosan köszönt, ha meglátott, és már messziről láttam a szeme sarkából, hogy van valami érdekes pletykája, amit megosztana velem. Most azonban, ha meglát, lesüti a szemét. Az arca nyúzott és beesett. Csőstül jött náluk a baj. Előbb a szakítás, most meg ez a hercehurca."

Csak nehogy másodjára is agyvérzést kapjon a Zsolti, mert abba biztosan belehalna az édesanyja

- nyilatkozta a lapnak Olgi néni szomszédja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?