SZTÁRDZSÚSZ

Retteg Aurelio! Rossz hírt kapott az ügyvédjétől

Az egykori valóságshow-sztár drogbotránya évekig is elhúzódhat, az állandó bizonytalanság pedig teljesen tönkreteszi. A Ripostnak őszinte és meglepő nyilatkozatot tett.
  • Szerző: MMB.

VV Aurelio élete szinte pokollá vált az elmúlt időben, drogbotránya és apja elvesztése után teljesen összetört. Egy jó darabig még biztosan nem lélegezhet fel a bajai srác, hiszen ügyvédje tájékoztatta róla, hogy  a rendőrség meghosszabbította az ügyében a nyomozást.

Lelkileg még jobban megvisel, hogy ennyire elhúzódik ez az ügy. Mások örülnek neki, hogy időt nyernek. Én viszont már holnap szeretném tudni, mi lesz velem.

"De azt nem gondolom, hogy egy ilyen törvényszegés miatt lecsukhatnak" - nyilatkozta  a %%-nak Aurelio, aki ennek ellenére tudja jól, hogy akár évekre is rács mögé kerülhet.

Megszegtem a törvényt, szóval benne van a pakliban, hogy börtönbe kerülök. Ennek még a gondolatától is rettegek.  Egyébként, amikor a bezártságra gondolok azonnal a ValóVilág jut az eszembe. De őszintén szólva hamarabb bevonulok a rácsok mögé, mint, hogy újra bemenjek a villába. Lehet, hogy ott kislány leszek, de legalább tudom, mikor, mi történik majd.

"Voltam már egyébként régen fogdában, nem viselt meg annyira, mint ez a valóságshow" - tett meglepő kijelentést az RTL Klub egykori sztárja, aki nem érti, miért fújják fel ennyire kisebb törvénysértését.

Ha börtönbe zárnak, akkor egy olyan országban élek, ahol nincs semmi keresnivalóm.

"Egy ilyen törvényszegés máshol teljesen legális, itt meg ekkora ügyet csinálnak belőle. Imádlak Magyarország!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?