SZTÁRDZSÚSZ

Részletes listát írt a magyar sztárokról Judy: Ezért tette!

Több száz felvételt nézett meg az interneten az énekesekről, színészekről, és sportolókról Judy! Úgy hitte, hogy magába szívta a kellő tudást, amivel brillirozhat majd a TV2-es produkció, a Nicsak, ki vagyok? első élő adásában, ám nem volt könnyű dolga. A csatorna rendesen feladta neki a leckét.
  • Szerző: BDF

Hatalmasat szólt a TV2 vadonatúj műsora, a Nicsak, ki vagyok? vasárnapi első élő show-ja! A négy jelmezes közül hárman fel is fedték magukat, Szőke Zoltán bújt meg a Bagoly jelmezben, az Asztronauta Jollyt rejtette, míg Vajna Tímea fedte fel magát a Szőrmók maskarából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két sztárcsapat közül Ábel Anita, Ganxsta Zolee, Kajdi Csaba „Cyla” hármasa hozta el végül az első pontot, jóllehet, a másik csapat egyetlen női tagja, Judy mindent megtett, hogy ez másképp alakuljon. A Groovehouse énekesnője a -nak árulta el, hogy ő nagyon is komolyan vette a feladatát és már hetekkel a műsor kezdete előtt aprólékos kutatómunkát végzett. Részletes listát írt a lehetséges versenyzőkről, akikről tucatnyi videót és fotókat is megnézett, hogy beazonosíthassa őket.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

„Szeretem a humort, de rólam tudni kell, hogy én hihetetlenül komolyan tudok venni mindent. A műsort is nagyon komolyan veszem! Már hetek óta csak neveket irkálok fel. Meghallgattam különböző felvételeket is, órákat kutattam sportolók után, hogy kik azok, akik esetleg jól énekelnek. Igyekeztem minden apró részletre odafigyelni, és próbáltam belekapaszkodni egy-egy jellegzetességbe. De még így sem volt könnyű dolgunk. Bevallom, a listámon egyébként ott volt Jolly. De, ha engem agyonvernek sem jöttem volna rá, hogy ő van az Asztronauta jelmezben. Brutálisan nehéz” – mondta el Judy, aki bár izgult a műsor előtt, de ennek ellenére is nagyon jól érezte magát.

„Azért kapkodtam a fejem, de próbálok beilleszkedni. A többiek picit lazábbak, ők tapasztaltabbak. Én picikét fegyelmezetten álltam a dologhoz. Nem beszéltem olyan sokat, de azt hozzátenném, hogy ez azért is volt, mert Majkát kicsit nehéz lett volna túlkiabálni. Inkább csendben maradtam, és vártam a megfelelő pillanatra. Aztán kicsit szétcsaptam közöttük. De nagyon jól éreztem magam” – magyarázta a -nak a Groovehouse énekesnője, aki ezúttal új szerepben mutatta meg magát a tévében, de a show házigazdája, Tilla végig segítette és biztatta őt.

Erről a további részleteket elolvashatod a napilap csütörtöki számában, amiben Judy arról is beszél, hogyan kezeli a műsor alatt felmerülő vitákat, sértéseket. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?