SZTÁRDZSÚSZ

Részeg autós csapódott az Operett sztárjának házába

Peller Károlyt kellemetlen meglepetés várta a házánál szilveszter éjszaka.
  • Szerző: Ripost

Peller Károly kisebb sokkot kapott szilveszter éjszaka. A színész épp a színházból igyekezett haza, amikor megpillantotta háza kerítését és kapuját, amit egy részeg autós ripityára tört.

„A fiatal sofőr már nem volt szomjas. A rendőrök azonnal elvették a jogosítványát és hivatalból feljelentést tettek. Biztos, hogy a bíróságon fog felelni a tettéért. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy senki nem volt az úton és senki nem sétált az utcában"

– kezdte Peller Károly, aki eredetileg szerette volna az idei szilvesztert nyugalomban tölteni.

„Általában szilveszterkor vagy a színházban vagyok, vagy épp tartok valahová fellépni. Idén viszont valami mást terveztem. A dupla Apáca show után haza akartam menni és éjfél után aludni egy jót. Nem így történt… Mikor hazaértem, láttam, hogy a szomszédom előtti tűzcsapot kidöntötte egy autós, aki ezután a kerítésembe csapódott és teljesen szétrongálta a kapumat is. Még az óévben történt a bosszantó eset, de hajnali háromig tartott a helyszínelés"

– árulta el a színész-énekes, aki jó ideig még biztos, hogy kerítés nélkül marad.  A mínuszok beköszöntével esélytelen lesz a betonozás, annak viszont örülhet, hogy a részeg sofőr biztosítója állja majd a költségeket.

És ezeket olvastad már?