SZTÁRDZSÚSZ

Rendőrséggel nyomoztatna Puzsér: Több sztárnak is nekiesett

A nagyszájú kritikus nem áll le! Nyomdafestéket nem tûrő szavakkal ócsárolja tovább Majkát, és azt a két zenésztársát is, akik kiálltak a rapper mellett.
  • Szerző: BDF

A vitát néhány nappal ezelőtt Majka Facebook-oldalán megjelent bejegyzése robbantotta ki. A rapper kendőzetlenül vallott arról, mit is gondol valójában Puzsér Róbertről. "Annyira irigy, görcsös, fennhéjázó, plusz extra rosszfej, hogy már fáj.."

Majkának nem is kellett sokat várnia a válaszra. A kritikus néhány órán belül mindent kiírt magából. Õ is leírta véleményét a rapperről! Aki azt hitte, néhány nappal a konfliktus kirobbanása után csitulnak a kedélyek, tévedett. Nem így történt! Sőt, tovább dagad a botrány. Bár sok közük nem volt a perpatvarhoz, az Irigy Hónaljmirigyből is ismert Sipos testvérek is belekeveredtek - így még jobban felbőszítve Puzsért.

Majka ráadásul nem pusztán termeli, de vonzza is a hulladékot.

"Bejegyzése alatt szinte azonnal fekete öves kultúrbűnözők tűntek fel a hírhedt Sipos testvérpár személyében. A fiatalabb Sipos az alábbi szavakkal jelezte, milyen emelkedett humorú, kimért úriember:

Szívesen szájba rúgnám.

"Biztos kemény csávó ez a Sipos, hogy ilyen tökös facebook-kommenteket mer írni! Remélem, soha nem futok össze vele egy sötét sikátorban!

Én a rendőrség helyében megvizsgálnám,

hogy az elmúlt években a Hónaljmirigy-haknik körzetében nem ugrott-e meg véletlenül a hajléktalanbántalmazások és az állatkínzások száma"

- írta a kritikus, aki az idősebbik Sipost sem hagyta ki a felsorolásból. "Szintén kifinomult úriember – mindössze „ideggyenge barom”-nak nevez, amiben én elsősorban nem is a visszafogottságot látom, sokkal inkább a törekvést, hogy egy nap neurológus legyen. Én biztatom: néhány év tanulás meg vizsgázás, és soha többé nem kell az arcát Majka seggéhez dörgölnie."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?