SZTÁRDZSÚSZ

Rendhagyó lesz a születésnapja Wolf Katinak, aki elárulta azt is, kiket lát vendégül otthonában

Az ilyen alkalmak tökéletesek arra, hogy találkozzon a szeretteivel.
  • Szerző: Ripost

Wolf Kati pénteken ünnepli a 47. születésnapját, amit idén kétszer is megtart majd a családjával és a barátaival. Az énekesnő nem tervez nagy durranást, hiszen meglátása szerint évről évre egyre kevésbé önmagában a születésnap a fontos számára, hanem az, hogy találkozzon a szeretteivel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Knap Zoltán / Bors

A szülinap jó ürügy a találkozásokra

„Őszintén szólva nem nagyon szoktunk ünnepelni, de ennek valamennyire az is az oka, hogy egyébként is egyébként is sok időt töltök a szeretteimmel. A születésnapok alapvetően tökéletes apropók a találkozásokra, így az mindig egy biztos pont, ha ha valakit éppen fel kell köszönteni„ – mesélte a Metropolnak Kati , aki szerint nagyon fontos, hogy valakinek összetartó barátai és családja legyen.

Szerencsés véletlen

Idén még a sors is úgy szerette volna, hogy Kati a szerettei körében ünnepelhessen.

„Legtöbbször a családdal és a barátaimmal is meg szoktuk tartani a születésnapokat. A barátaimmal semmi extra nem szokott lenni, csak eszünk és iszunk valamit. Idén nagyon szerencsésen alakult, mert konkrétan a születésnapomon ünnepelhetünk. Lett volna egy fellépésem, de végül lemondták, így most az utolsó pillanatban szervezünk valamit estére” – meséli az énekesnő, aki elismeri, hogy legtöbbször a szervezés a legnehezebb, mert hétvégente neki általában fellépései vannak, így olyankor nem ér rá. Most az okozott egy kis nehézséget, hogy az utolsó pillanatban kellett összehoznia a bulit.

„Nálunk tartjuk majd a nagy banzájt, hiszen én egyébként is imádok vendégeket fogadni, lényegében olyan az otthonunk, mint egy átjáróház. Bárkit szívesen látok, így sokszor vannak is nálunk vendégek. Szerencsére a baráti köröm is olyan, hogy ha baj van, akkor tudom, kit kell hívni, hogy 15 perc múlva már ott is teremjen nálam, és végül is ezek az igazán fontos dolgok„ – tette hozzá.

A családdal még nehezebb a szervezés

„A családi banzájok még nehezebben összehozhatóak, azokat hetekkel előre megszoktuk szervezni, mert nehéz mindenkit összeegyeztetni. Most például egy héttel a születésnapom után ünneplünk majd, ráadásul még egy ebédet sem tudunk megszervezni a sok elfoglaltság miatt, így uzsonna lesz végül” – meséli Kati az előzetese születésnapi terveit.

„Számomra már nem is az ünneplés a fontos, csak az, hogy együtt legyünk és ez az évek múlásával egyre inkább így lesz” - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?