SZTÁRDZSÚSZ

„Reméljük, hogy hamarosan mehetünk” – Thaiföldre készülnek Bódi Margóék

Bódi Margó nem bízza a dolgokat véletlenre: bár be van oltva, szeretné biztonságban tudni a családját és magát is.
  • Szerző: Ripost

Komoly fájdalmakkal küzdött Bódi Margó egy ízületi gyulladás miatt az elmúlt hetekben. Az énekesnő szinte mindent kipróbált, végül a Balázs Klári által javasolt ízületvédő pár hét alatt megszüntette a térdén a hatalmas duzzanatot, elmúlt a gyulladás és a fájdalom is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Teljesen helyrejött a térdem. Gyalogolok és elkezdtem edzésre is járni, hogy meg legyenek mozgatva az ízületeim. Emellett az ízületvédő kapszulában kapom a fontos dolgokat, így szűnt meg a fájdalom és a gyulladás. Szinte mindenhol jártunk a világban, mégsem hallottam eddig ezekről a csodálatos gyógynövényekről, mint az indiai tömjénfa vagy a kínai csüdfű. Nagyon hálás vagyok nekik, már nem is érzem, hogy bármi problémám lenne” – kezdte a Metropolnak Margó, aki egész életében odafigyelt az egészségére. Fontosnak tartja azonban azt, hogy csak és kizárólag olyan készítményeket használjon, amelyek természetes eredetűek.

Fotó: Metropol

Házi praktikákkal gyógyul

„Mi a mai napig a családunk praktikáit használjuk. Annak idején ahol mi laktunk nem voltak gyógyszerek, még patika sem volt. Én egy mező közepén születtem meg, mégis itt vagyok. Most is isszuk a gyógyteákat, ha betegek vagyunk, kamillás gőzölést csinálunk. Emellett szedjük a vitaminokat, és van egy olaj, amit iszunk. Ezt az értisztításra kaptuk” – árulta el Margó, aki már a maszkot is elővette. Hiába kapták meg a koronavírus elleni védőoltást, így érzik magukat biztonságban.

„Nem kockáztatunk. Már elővettük újra a maszkot. Reggel voltam a pékségbe, én már oda is felveszem. Egyre több emberen látom, hogy előkerült náluk is.”

Bódi Margó és Guszti
Fotó: Metropol

Szeretnének Thaiföldre utazni

A koronavírus járvány miatt a megszokott utazását el kellett halasztania a Bódi-házaspárnak. Most két hetet sikerült Egyiptomban pihennük, de azért reméli, januárban

ismét elutazhatnak Thaiföldre, ahogy minden télen teszik.

„Folyamatosan nézzük a beutazási információkat, egyelőre Magyarország nincsen a listán. Mindenesetre reméljük, hogy hamarosan mehetünk. A szokásos három hónapra mennénk: január, február, március. Tavaly ez kimaradt a koronavírus miatt. Azért ez nagyon hiányzott nekünk, éveken keresztül mentünk a télből a nyárba. Az ottani időjárás, a sós tengervíz, az ételek és a napsütés mind nagyon hiányoznak” – tette hozzá Margó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?