SZTÁRDZSÚSZ

Rejtélyes dolog történt éjszaka Till Attila kertjében

Nem is sejtette, hogy mekkora barátság lesz kettőjük között.
  • Szerző: Angie

Már nem csak a kutyákat imádja, kiderült, hogy a macskákért is rajong. Till Attila egy véletlennek köszönheti, hogy néhány hete macska tulajdonos lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Dubival nagyon összeszoktunk az elmúlt 9 hónap alatt. A karantén alatt kicsit rossz volt, hogy nem lehetett kutyasuliba menni, de így együtt edzettünk, futottunk a házkörül. Aztán egy nap váratlan dologra ébredt a család” – kezdett bele a történetbe Tilla.

„A Balatonon nyaraltunk, és az egyik este valószínűleg bedobtak hozzánk egy kiscicát. Nagy volt a riadalom, mert arra ébredtem, a gyerekem szól, hogy egy félszemű, félhalott kiscica van a kertben. Kiderült, hogy nem félszemű, csak a csipától összeragadt a szeme. Félhalottnak félhalott volt, de hamar feltápláltuk és Pityu lett a neve. Én nem vagyok egy macskás alkat, de az első pillanattól kezdve imádom. Szeretem dögönyözni és jó látni, ahogy fejlődik. Nyávogni sem volt ereje az első napokban, mostanra meg már egy duci baba” – áradozott új barátjáról a műsorvezető, aki Pityut azonnal bemutatta kutyusának is.

Fotó: Till Attila

„Dubi nagyon cuki, nagy testvér lett belőle. Próbál játszani Pityuval, de az olyan pici, hogy mindig fellöki. Nagyon jólelkű kutya és egyértelmű, hogy jó barátok lesznek” – mondta büszkén Tilla.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?