SZTÁRDZSÚSZ

Rejtélyes derékfájdalmakkal küzd a várandós Kulcsár Edina

A magyar szépségkirálynő boldogabb, mint valaha, hiszen újra anyai örömök elé néz. Derékbántalmai azonban sokszor megnehezítik a mindennapjait.
  • Szerző: BDF

Ismét megtörtént a csoda! Második gyermekével várandós Kulcsár Edina! A magyar szépségkirálynő már az első terhességét is igazi varázslatként élte meg, hiszen sokáig próbálkoztak a férjével, de mégsem jött össze a baba.

Fotó: Markovics Gábor

A vizsgálatokat követően kiderült, hogy Edina egy hormonális betegséggel, a PCOS-al, azaz policisztás petefészek szindrómával küzd. Orvosai mindössze 10 százalék esélyt láttak arra, hogy természetesen úton teherbe essen. Akkor Edina még egy drasztikus beavatkozásra is nemet mondott, annyira hitt abban, hogy nekik sikerülhet a lehetetlen... Nos, joggal bízott az ösztöneiben, és nemcsak elsőre, hanem másodszorra is rácáfolt a tényekre...

A fantasztikus gólyahírt szerda este az Instagram-oldalán jelentette be, Edinával egy nappal a gólyahír bejelentése előtt, a Westend 20. születésnapi rendezvényén találkoztunk. Az eseményen senkinek sem tűnt fel, hogy már úton van az újabb családtag.

Úgy vagyunk vele, ha jön, jön. Nincsenek kész tervek. Az elsőnél megtanultam, hogy nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá” – mondta el a babaprojekttel kapcsolatosan sejtelmesen a -nak Edina, akit gerincbántalmairól is kérdeztük. Időközben kiderült, hogy éppen fájdalmai miatt készült MRI-re, amikor megtudta, hogy babát vár. Így végül biztonsági okokból a vizsgálatot nem is végezték el az orvosok. Edina most testmozgással próbálja orvosolni a problémát.

„Sokáig azt mondták, hogy idegbecsípődés. Aztán azt, hogy kezdődő gerincsérv. Még megoldásra vár, de most elkezdtem edzeni és úszni. Azt mondják, hogy az úszás a legjobb mozgásforma a gerincsérv kezelésére. Még mindig fáj, de észrevettem, hogy amióta mozgok, jobb. Tudok vele együtt élni” – mondta el a -nak Edina, akinek most születendő babája miatt pláne mindent megtesz, hogy orvosságok nélkül jöjjön helyre.

És ezeket olvastad már?