SZTÁRDZSÚSZ

Rejtélyes betegség miatt meg kellett műteni a magyar zenészt

Az énekes jobb kezét sürgősen meg kellett mûteni egy genetikai betegség miatt. Most megmutatta, hogy néz ki keze hetekkel a beavatkozás után.
  • Szerző: Ripost

Heincz Gábor 'Biga' jobb kezét nemrég megműtötték egy öröklött betegség miatt.

Az énekes megmutatta a %%-nak a műtét nyomait. Biga az operáció után egy darabig nem állhatott színpadra, néhány koncertjét is lemondta.

Gyakorlatilag ketté van vágva a tenyerem.

A zenész ugyanabban a genetikai kézbetegségben szenved, mint Tátrai Tibor, Liszt Ferenc díjas gitáros.

Biga a betegség miatt nem tudta rendesen használni jobb kezét, ami azért is okozott nehézséget számára, mivel a színpadon szüksége van a finom mozdulatokra gitározás közben, ezért is volt rendkívül fontos a mielőbbi beavatkozás.

"Ez egy öröklött betegség, a jobb kezemen lerakódott valami az inakra, azt kellett letisztítani. Ha úgy marad, akkor pár éven belül lehettek volna negatív következményei ennek a dolognak" - mondta el Biga a %%-nak, aki hónapokig halogatta a műtétet.

Biga koncertnaptára már hónapokkal előre be van táblázva, ezért nehéz volt megfelelő időpontot találni a beavatkozásra és az azt követő lábadozásra. 

Biga tenyerét először műtötték, Tátrai Tibor kezét viszont összesen 8-szor operálták meg. 

A rövid pihenő után az énekes most A Dal 2018-ban is versenybe száll, hogy az ő dala, a Good Vibez képviselhesse jövőre Magyarországot az Eurovízió színpadán.

 

És ezeket olvastad már?