SZTÁRDZSÚSZ

Raktárkoncert – Nagy Feró a koronavírusról: Most már kezdek besokallni – Videó

Nagy Feró elképesztő formában lépett színpadra a Beatrice frontembereként a nagy sikerű raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy sokkal jobban meg van ijedve, mint a járványhelyzet idején. Egy dolgot nem tud megállni, hogy ne lássa imádott unokáit.
  • Szerző: Doris

Nagy Feró a járványidőszak kezdetén közel 4 hónapra önkéntes karanténba vonult, így viszonylag nyugodtan teltek a napjai, de hozzá kell tennünk: ő bizony nem az a fajta, aki képes túl sokáig egy helyben maradni! A mindig energikus rocker így aztán nagyon örült, amikor nyáron kiszabadulhatott, és csaphatott néhány bulit. Most viszont jobban meg van ijedve, mint a vírushelyzet elején!

Fotó: Ripost

„Most már kezdek besokallni! Úgy gondolom, ez a második hullám sokkal komolyabb lesz, de ha betartjuk a szabályokat, talán megússzuk. Rám már nagyon odafigyel a családom, mivel már szépkorú vagyok, vigyáznak rám, mint egy aranytojást tojó tyúkra. Egyébként egy jó tipp a vírus ellen: fertőtlenítsünk pálinkával és együnk hozzá egy kis fokhagymát” – kezdte nevetve a Beatrice énekese, aki nem tagadta: nem bírja ki, hogy ne lássa két imádott unokáját, Patrikot és Alíz Beatricét.

Fotó: Ripost3

„Róluk nem tudok lemondani! Hogy mondom meg egy kisgyereknek, hogy ne gyere, mert a papát lehet, megfertőzöd. Jöjjön! Majd az Úristen eldönti, hogy mi legyen. Azt vettem észre magamon egyébként, hogy egyre engedékenyebb nagypapa vagyok. Mindent megengedek nekik, így én vagyok náluk a kedvenc” – árulta el Feró, akit azt sem zavar, hogy a családban néha bizony előfordulnak konfliktusok. Néha rápirítanak, hogy ne legyen ilyen könnyen kenyérre kenhető.

A 74 éves énekes tavaly átesett egy térdműtéten, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy táncoljon a színpadon.

„Nem volt ez egy akkora műtét, másnap már haza is engedtek. Az orvos szólt, hogy kíméljem a térdemet. Nálam ez úgy nézett ki, hogy aznap volt A Dal című műsor forgatása, amin felugrottam egy asztalra, majd leugrottam. Szóltak, hogy ezt inkább hanyagoljam, de őszintén szólva tényleg remek formában vagyok” – büszkélkedett Feró.

Milliárdos segítség

A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja tette lehetővé a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar kétszáz előadója és háttérembere számára. A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetők lesznek. A Lounge Group jóvoltából már a Raktárkoncertek nyilvánosságra kerülése előtt számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül a raktarkoncert.hu honlapon és a vonatkozó közösségi média oldalakon. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?