SZTÁRDZSÚSZ

Rádióstúdióban dulakodott Bárdosi Sándor

Hamarosan hazánk ad otthont az októberben megrendezésre kerülő birkózó világbajnokságnak, melyre október 20-a és 28-a között kerül majd sor a Budapest Sportarénában.
  • Szerző: Ripost

Bárdosi Sándor olimpikon nem tervez mást az ominózus időszakra, hiszen az eseményeket – amikor csak teheti – testközelből szeretné nyomon kísérni.

Akárcsak a 103.9 Sláger FM, amely elkötelezett médiapartnere az eseménynek, így a lehető legtöbb kulisszatitkot igyekszik majd megosztani az esemény kapcsán. Mindezt megelőzően most Lőrincz Tamás ezüstérmes olimpikon is ellátogatott a Sláger Reggelbe. A sportoló nemcsak saját, hanem testvére, Lőrincz Viktor eredményeiért is szurkolhat majd, hiszen mindketten részt vesznek a megmérettetésen. 

„Jobb lett volna, ha mindketten ugyanazon a napon birkózunk, de így sem rossz. Bízom benne, hogy mindent úgy csinál majd, ahogy azt eltervezte, aztán másnap kiszurkolja belőlem (is) az érmet”

– mondta Tamás, aki némi ízelítővel is szolgált felkészültségéből. Bárdosi Sándor ugyanis rajta mutatta meg, mit is jelent a birkózásban a dulakodás.

„Ez az egész arra szolgál, hogy végre tudjuk hajtani a saját technikánkat, ez egy nagyon fontos mozzanat, amit a vb minden mérkőzésén láthatunk majd. Bízom benne, hogy a világbajnokságon sokszor csendül majd fel a magyar himnusz és Tamás is ott fog állni a dobogó legtetején”

– mondta a Sláger Reggel műsorvezetője, Bárdosi Sándor.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?