SZTÁRDZSÚSZ

Radics Gigi és párja elárulták, milyen esküvőt terveznek

Radics Gigi mindig is fiatalon szeretett volna anyuka lenni. Szerelme még nem kérte meg a kezét, de már tudja, hogy hatalmas magyaros esküvőt szeretne.
  • Szerző: Ripost

Míg a legtöbben a harmincas éveikben érnek a csúcsra, ami a karriert illeti, addig Radics Gigi két évtizeddel megelőzte az átlagot, hiszen már tizenévesen elismert énekesnőként tartották számon. És ahogy a munkában, úgy a magánéletben is lehagyta kortársait, s mindössze 23 évesen anyai örömök elé néz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Leírhatatlan a boldogság, ami tombol bennem. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, aki mindehhez a hozzáillő társat is megtalálja. Az álmom pedig valóra vált. Áron külsőleg és belsőleg is főnyeremény” – mesélte boldogan a Borsnak Gigi, akit egyáltalán nem bánja, hogy felcserélődött a sorrend.

Áron szobrászművész. A babát még ­nem tervezték a fiatalok, de így hozta az élet
Fotó: Instagram

Az énekesnő ugyanis legnagyobb meglepetésére még a leánykérés előtt ál­dott állapotba került, s így már szerelmük gyümölcsével a karján szeretne az oltárhoz vonulni.

„Áron már az el­ső fél évünkben azt mondta, hogy szeretné, ha én lennék a felesége, úgyhogy az, hogy valamikor egybekelünk, magától értetődő volt mindig is. Most pedig az élet úgy hozta, hogy a gyermekünk is ott lehet majd. De azt, hogy Áron mikor és hogyan kéri meg a kezemet, meglepetés számomra is, gyűrű még nincs az ujjamon” – árulta el a lapnak Gigi, aki a leánykérést ugyan még nem, de az esküvőt már egyre tisztábban látja maga előtt.

„Fontos számomra, hogy a szeretteim mellettem legyenek a nagy napon, és abból kiindulva, hogy a szülinapomon, szűk körben 128-an gyűlünk össze, ez nem egy kis lagzi lesz. És ez csak az én részem, ehhez jön Áron családja, barátai, úgyhogy akárhogy számolom, biztos, hogy minimum kétszáz fős esküvőnk lesz” – nevetett fel Gigi, aki annyira már nem tartja a roma hagyományokat, szerinte inkább egy nagy, magyaros lagzijuk lesz. Még nincs kizárva egy nagyszabású fővárosi esküvő sem, de az énekesnő inkább egy, a lakhelyükhöz, Salgótarjánhoz közeli várost nézett ki.

Minimum 200 ember vesz majd részt a magyaros lakodalmon
Fotó: Czerkl Gábor

„A legjobban egy romantikus, tengerparti esküvőre vágynék, de akkor nem lehetne ott mindenki, úgyhogy erről letettem. Tatán gondolkodom, mert közel is van, és egyszerűen gyönyörű kis város. Persze mindez a jövő nyár zenéje” – tette hozzá Gigi, aki ha a járvány nincs, akkor sem szeretett volna nagy pocakkal oltár elé állni. Inkább karcsúságát visszanyerve akar örök hűséget fogadni gyermeke édesapjának.

Gryllus Dorka is gyermeket vár

A 47 éves színésznő is örömhírrel állt elő: hamarosan ismét gyermeke születik Simon Kornéllal. Első fiuk, Soma már nyolcéves. Gryllus Dorka először azt hitte, a klimax jelentkezett nála.– Először az volt a furcsa, hogy az egyik hónapban nem történt meg, ami egy nő életében havonta visszatérő dolog. Vettem egy terhességi tesztet, de negatívnak bizonyult. Felhívtam az orvosomat, beszéltem az asszisztensével, aki azt mondta, ez biztos a korai klimax, ha túl gyakran fordul elő, jelentkezzek újra – nyilatkozta a Storynak a színésznő, akinek az ultrahangos vizsgálatnál az is kiderült, hogy férjével, Simon Kornéllal kisfiút várnak, akit Áronnak hívnak majd.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?