SZTÁRDZSÚSZ

Durván beszóltak a súlya miatt: Ezt válaszolta Radics Gigi

Radics Gigi felvette a kesztyűt a fröcsögők ellen.
  • Szerző: angie

Radics Giginek beszóltak a TikTok-on, aki nem hagyta szó nélkül a dolgot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már elkezdett edzeni (Fotó: Facebook)

Alig egy évvel ezelőtt hozta világra kislányát Gigi, így még nincs teljesen fitt formában. Ezt néhány kellemetlenkedő kommentelő is észrevette, volt, aki azt hitte, azért van rajta súlyfelesleg, mert ismét várandós.

Hamar kiderült az igazság, az anyuka nem szépítette a dolgot, jól megmondta a magáét.

„Nem tervezünk második babát a közeljövőben, úgyhogy nem, nem vagyok terhes, csak még mindig van rajtam felesleg az előző terhességemből. Egyébként kicsit bosszantónak találom, hogy valaki képes odaírni egy olyan nőnek, aki alig egy éve szült. Igen, van, aki gyorsabban regenerálódik, van, aki lassabban. Bevallom, én rengeteget ettem, nagyon sokat, harminc kilót híztam, ebből már lement huszonegy, amire nagyon büszke vagyok. Csak azért fogom folytatni a fogyókúrát és az edzést, mert én azt szeretném, hogy jól érezzem magam a bőrömben és nem azért, mert valaki azon fröcsög, hogy 'Jaj, de dagadt a Radics Gigi'” – jelentette ki az édesanya.

@gigiradicsfanpageKérdezz felelek 1. rész.. @gigiradicsmusicofficial ##gigiradics ##kérdezzfelelek ##part1 ##foryou ##fy ##nekedbe♬ eredeti hang – gigiradicsfanpage

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?