SZTÁRDZSÚSZ

Pornórobotok zaklatják Curtist

A robotizált, trágár szövegű hirdetések nem válogatnak, a rapper azon posztjai alatt is megjelennek kommentben, ahol a kisfiával vagy épp az édesanyjával pózol.
  • Szerző: Ripost

Helyes fotót tett közzé a minap Széki Attila Curtis az Instagram-oldalán. A ze­nész és a mindössze másfél éves Don­csi pózol apa-fia napot tartva. A képhez persze azon­nal özönleni kezdtek a hozzászólások, a gratuláló posztok mellett azonban zavarba ejtő szövegű üzenetek is megjelentek női nevek mellett: „Masz...junk együtt!”, „Mit csinálsz este, fiú?”, „Kielégítem minden vágyad, ha az oldalamra kattintasz”. A hozzászólásokat, legyenek akármilyen trágárak, Curtis nem törli, mert nem híve a cenzúrának, az utóbbi időben azonban őt is kezdi zavarni, hogy a családi fotói alatt is ilyen közleményeket kell olvasnia – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Amennyire tudom, ez egy program, egyfajta vírus, amely népszerű közösségi oldalakat támad meg, és ott hirdet” – mondja a Bors megkeresésére Curtis.

Fotó: Ripost Szabolcs László

„Nagyon idegesítő, pláne az olyan fotóim alatt, amelyeken a gyermekemmel vagy mondjuk az édesanyámmal szerepelek. Elég gusztustalan” – teszi hozzá a rapper. „Nem tudom pontosan, mit lehetne ezek ellen tenni, de szerintem az Instagram felelőssége, hogy olyan felületen, amiket kiskorúak is olvashatnak, szabadon feltűnhetnek ilyen szövegek. Azt nem mondhatják rám, hogy prűd vagyok, de ez már nekem is sok.”

Mint kiderült, Curtist már jó ideje sokkolják ezek a kommentek.

„Amikor elindult az Instagram-oldalam, és megjelentek az első ilyen hozzászólások, a szemem majdnem kiesett, amikor megláttam. Volt olyan is, akinek poénból válaszoltam valami vicceset. De aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy soha életemben nem ismerkedtem az interneten, ez nagyon távol áll tőlem” – mondja a zenész, majd hozzáteszi: „A párommal boldogok vagyunk, nincs szükségem ilyesfajta szolgáltatásokra.”

És ezeket olvastad már?