SZTÁRDZSÚSZ

Polyák Lillának férje szeretőjével kell dolgoznia

Igazán kellemetlen helyzetbe került a csinos színésznő. Nem elég neki, hogy férje elhagyta egy másik nőért, még együtt is kell dolgoznia az utódjával.
  • Szerző: MF

20 év házasság után döntött úgy Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, hogy külön folytatják az életüket. A művészpárt nemcsak két gyermekük köti össze, akiket a továbbiakban is együtt nevelnek, hanem szakmájuk és munkahelyük is. Ugyanis mindketten a Budapesti Operettszínházban dolgoznak. Ahogy Zsolt új szerelme is a társulat tagja, táncosként.

Homonnay pár hete hagyta maga mögött az egykori családi fészket, és már új párjával éli az életét. De Polyák Lilla nem lépett ilyen könnyen túl a csaknem negyed évszázados kapcsolaton. Elképesztő lelki erőpróbát jelent a színésznőnek a jelenlegi helyzet, hiszen nemcsak gyermekei apját, hanem az ő szeretőjét is el kell viselnie munka közben. Lilla, Zsolt és a táncosnő több darabban is együtt állnak színpadra.

"Most például egy svájci turnén vagyunk Bázelben A Szépség és a Szörnyeteggel. Zsolt a Szörnyeteg, Lilla pedig Tea mama. A színpadon együtt vannak, de a szállodában külön szobában alszanak. Ez a helyzet Lillának sokkal nehezebb, ő van rosszabbul, mivel Zsolt már egy másik nővel próbálkozik. Egy társulati tag az Operett tánckarából. De így is kegyetlenül nehéz lehet Lillának úgy színpadra lépni, hogy ott a gyerekei apja és annak új partnere is. Akkor is, ha ez még csak próbálkozás, nem szerelem, nem párkapcsolat, nem élnek együtt"

- mesélte a Borsnak egy színházi bennfentes.

 

Polyák Lilla a mostani szerepein kívül a színház új darabjaiban is exférjével és annak kedvesével fog színpadra lépni. A színésznő ismerősei szerint azonban a nehéz időszak ellenére hihetetlenül jól néz ki a kétgyerekes anyuka.

"Hamarosan kezdik próbálni az Operettszínházban a Marie An­toinette című musicalt, amelyben ugyanúgy benne lesznek mindhárman. Bármilyen nehéz helyzetben van, Lilla sokkal jobban néz ki, mint valaha. Igazi bomba nő úgy, hogy közben küzdött a házasságáért, és azért, hogy két kisfiuk a lehető legkevesebbet érezze a családi feszültségből."

 

 

És ezeket olvastad már?