SZTÁRDZSÚSZ

Ennyi volt: Maga mögött hagyta régi életét Polyák Lilla

Polyák Lilla egyike azoknak a színésznőknek, akik idővel egyre jobban néznek ki.
  • Szerző: Angie

Polyák Lillát megszépíti a férjével, Gömöri András Mátéval való szerelem, azonban rendszeres sportolással tesz is érte, hogy vonzó és fitt maradjon.

Bár a munkájából adódóan rendkívül elfoglalt, a színésznő nem keres kifogásokat, ha a mozgásról van szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mátéról talán egyre többen tudják, hogy nemcsak színész, hanem naturál testépítő is, rá­adásul idén az őszi versenyszezonra készül. Ezért a sport és a helyes táplálkozás mindennapos téma nálunk. De a mozgásnak ettől függetlenül is központi szerepe van az életünkben. Ahogy az időjárás engedi, elmegyünk túrázni, biciklizünk a Duna-parton, futunk vagy Jumperrel, a kutyánkkal sétálunk. Az én edzésem teljesen más, mint az övé, ettől függetlenül néha elkísérem a terembe. Nekem alapvetően a teljes testes átmozgatás a célom, a másnapi izomláz pedig elárulja, jól csináltam-e”.

Mivel szereti aktívan tölteni az idejét, számos sportágat és edzésmódszert kipróbált már.

„Valószínűleg ezért nem alakult ki nálam egy rendszer, mindig azt csinálom, amihez éppen kedvem van. Remélhetőleg ez most megváltozik. Dunakeszin van egy Progress Power Plate nevű terem, ahová rendszeresen járok. A Power Plate eredetileg egy orvostechnikai eszköz, nagyon jól és hatékonyan lehet rajta végezni a különféle gyakorlatokat. Különösen az tetszik benne, hogy mivel keresztedzésként is használják a különböző sportágakban, remek pluszkiegészítő ahhoz a hektikus sportoláshoz, amit eddig csináltam. Persze önmagában is megállja a helyét a 30 perces edzés” – mondta Lilla a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?