SZTÁRDZSÚSZ

Polgár Kriszta zöld utat kapott: hosszú idő után végre ezt is megteheti

Polgár Kriszta néhány hete adott életet a harmadik gyermekének, rendkívül boldog és kiegyensúlyozott a családbővülés miatt. Ráadásul újra sportolhat is.
  • Szerző: ripost

Visszatérhet az aktív testmozgáshoz Polgár Kriszta. A Texasban élő egykori szépségkirálynő szeptember 10-én adott életet a harmadik gyermekének. Kislánya a Lana nevet kapta, és a családjuk vele vált teljessé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anyuka eddig is jó formában volt és rendkívül mozgékony életet élt, de különösen nagy boldogsággal tölti el a tudat, hogy ismét sportolhat.

Polgár Kriszta

Polgár Kriszta nemrég adott életet a kislányának
Fotó: Instagram

„Tegnap zöld utat kaptam az edzésekhez, alig várom, hogy jövő héten visszatérjek a súlyokhoz. De az biztos, hogy a hatalmas babakocsis sétákat nem fogjuk feladni. Meséltem már nektek, hogy Lanával napi 6-7 km-t sétálunk. Könnyen azon kapom magam, hogy heti 30-40 km-t sétálunk. Egyszerűen azért, mert az egyik legpraktikusabb mozgás babával. Úgy érzem felfrissülök, levegőn vagyunk, jót tesz testnek-léleknek-babának” – írta az Instagramon megosztott fotójához Polgár Kriszta.

Az immár háromgyermekes anyuka egy csoport létrehozását is tervezi, amiben együtt motiválhatják egymást a többi édesanyával.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?