SZTÁRDZSÚSZ

Pokoli kínokat él át Demjén, és újabb műtétek várnak rá

Szörnyû fájdalmakon van túl Demjén Ferenc, de ezzel még koránt sincs vége a szenvedéseinek. Ha nincs szerencséje, több mûtét is várhat rá.
  • Szerző: Ripost

 Ha nincs szerencséje, több műtét is várhat rá. Ha valami komplikáció áll elő, akkor  újra fel kell nyitni a sebet, és a végén veszik majd ki a szögeket és a lemezt, amit most építettek be a karjába. Demjén Ferenc egy fellépéskor zuhant rá a vaslépcsőre még júniusban, épp a vállára, szerinte azért, mert  nem volt jól megvilágítva a színpad.

Újabb beavatkozásra el nem múló fájdalom esetén lehet szükség, amire Demjén panaszkodott is a Mokkában.

Erős fájdalmakkal küzd, de tűri, és csak egy-két pihenőnapot engedélyez magának így is a fellépései előtt. Fájdalmait okozhatja az is, hogy a koncertek miatt június óta  halogatta a műtétet. Törött karján csak gipsz, majd merevítők voltak. De utána sem vigyázott,  frissen műtött karral is fellépett. Azt mondta, nem akarta cserben hagyni sem a rajongóit, sem a stábot, ez azonban  most megbosszulhatja magát. Így csavarokat és lemezt is be kellett építeni a karjába, ha szerencséje van, akkor csak ezek kivételekor kell újra műteni. 

Van egy állandó fájdalom, és egy másik, ami mozgatásra jelentkezik

- panaszolta  a telefon másik végéről az előadóművész, akinek, saját bevallása szerint, még soha nem volt eltörve semmije. Nagyon szerencsés, hogy eddig megúszta, emiatt azonban nem igen tudja, mennyi szenvedés vár még rá. Ha nem is kell újra műteni, fájdalmas gyógytornasorozat vár rá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?