SZTÁRDZSÚSZ

Pokoli fájdalmak kínozzák Király Viktort, nem engedik ki a kórházból

Viktor jó ideig ágyhoz lesz kötve sérülése miatt, ráadásul hetekre, de inkább hónapokra kiesik a munkából. Az egész Király család összefogott, hogy segítsen neki.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt a %% is megírta, Király Vikor brutális balesetet szenvedett a hétvégén.

A szombati baráti kosárlabdameccsen egy rossz mozdulat következtében kifordult a bokája. Viktor hordágyon fekve, térdig begipszelve kért elnézést rajongóitól, amiért nem tud ott lenni a hétvégi koncertjein.

Amikor az énekes a reccsenés után meglátta a lábát, nem nagyon tudta, mit csinál. A Megasztár nyertese a BORS kérésére fel tudta idézni a pillanatot, amikor megtörtént a baj.

" Sokkolt, amikor megláttam a lábamat. Furcsán állt!

– emlékezett vissza Király Viktor, és mindezt a rajongói is láthatták, hiszen egy rövid videót erről is megosztott velük.

"Fájt, de nem annyira, mint amennyire az ember egy ilyen sérülésnél gondolná. Talán ezért is volt energiám felvenni, és feltenni az Instagramra. Egyébként az is közrejátszott, hogy emiatt le kellett mondani fellépést.

Nekem ilyenkor bizonyítanom kell, hogy vis maior helyzet van

– mondta Viktor, aki jól ráijesztett családjára is, de legfőképpen nővére aggódott érte.

"Egyszerre jött ugyanaz a fotó két helyről Viktor bokájáról: a barátja és az apukám is elküldte, ijesztő volt.

Rögtön próbáltam hívni, de nem jártam sikerrel. Aztán a barátja hívott engem, és mondta, hogy már mentőben vannak, úton a kórházba. Nem volt egy szép látvány. Visszarakták a helyére, és most gipszben van

- árulta el Király Linda, aki az elkövetkezendő hetekben végig testvére mellett lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?