SZTÁRDZSÚSZ

Pofátlan átverés, teljesen kikelt magából Lagzi Lajcsi

Tizenötmillió forinttal próbálták becsapni a trombitást. Nem hagyta szó nélkül!
  • Szerző: bdf

Galambos Lajos lakást szeretett volna venni a gyerekeinek, de felvitték az ingatlan árát, amikor meglátták, hogy ő a vevő. Tizenötmillióval akarták becsapni a trombitást.

„Megmondom őszintén, a legtöbbször nemhogy előnyét nem érzem annak, hogy ismert előadóművész vagyok, hanem kifejezetten hátrányosan érint. Az elmúlt időszakban rá kellett jönnöm, hogy bizonyos esetekben pofára határozzák meg az árakat, és ha engem meglátnak, hirtelen minden megdrágul!” – magyarázta a Storynak.

A mulatós két nagyobbik gyereke, Bogi és Lali sikeresen felvételizett budapesti egyetemekre, és Lajcsi szeretett volna nekik lakást vásárolni, ahonnan iskolába járhatnak.

„Buda elegáns részén kerestünk lakást…Egy régi megbízható munkatársamat kértem fel, hogy kutassa fel és találja meg a megfelelő ingatlant. (…) Eljött a pillanat, hogy személyesen is találkoztam az eladóval. Amikor meglátott, azonnal megjegyezte, hogy „nem is mondták, hogy ilyen prominens személyről van szó”. Ez már nem nagyon tetszett nekem.

Aztán elkezdődtek a tisztességtelen alkudozások és megjegyzések sora. Hirtelen hatmillióval drágább lett a lakás, és a garázsért is elkért plusz kilencmilliót.

"Összesen tehát tizenötmillióval ment fel a lakás ára, miután meglátták, hogy én lennék a vevő” – fakadt ki Lajcsi, aki ezek után szó nélkül faképnél hagyta az eladót.

És ezeket olvastad már?