SZTÁRDZSÚSZ

Piszkos meló: Svájci hirdetésben tűnt fel a magyar sztáranyuka fotója

Nem csoda, hogy megrökönyödött!
  • Szerző: Doris

Különös állárhirdetés kering az interneten! Egy svájci portálon Soma Mamagésa fotójával keresik az ideális takarítónőt, annak ellenére, hogy Spitzer Gyöngyi spirituális beállítottságának köszönhetően eddig inkább méhtisztító szertartásaival hívta fel magára a figyelmet. Persze ez nem jelenti azt, hogy a porcicákkal nem tud elbánni.

Soma alaposan megrökönyödött, amikor egy ismerőse figyelmeztette: csúnyán visszaéltek a fotójával egy svájci portálon. Egy Evelin nevű nő - ki tudja, milyen indíttatásból - az ő arcképével keresi a takarítónők gyöngyét. A német nyelvű hirdetés alapján a svájci Winterthurban keresik a tökéletes Putzfraut, azaz takarítónőt, aki még a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik. Fontos, hogy a Somára hasonlító illető a vasalást is vállalja, különben el sem fogadják a jelentkezését.

"Egy őszinte és megbízható takarítónőt keresünk, aki egy hónapban egyszer teljesen rendbe tenné a lakást. A legjobb az lenne, ha az illető magyar vagy svájci német anyanyelvű lenne" - áll a hirdetésben, amit Soma egyik ismerőse valahogy megtalált.

Természetesen megkerestük Mamagésát és a hirdetőt is. Ha érdekel, hogy reagáltak, keresd a %RIPOST% pénteki lapszámát!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?