Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2015.11.12.

Pirner Almát megviseli fia sírása

3 hete szülte meg elsõ gyermekét Pirner Alma, aki azt mesélte, hogy semmi félelem nem volt benne, inkább csak izgult. A rúdtáncvilágbajnok császármetszéssel adott életet kisfiának, ugyanis a baba feje túl nagy volt édesanyja medencéjéhez képest, de Alma ennek ellenére sem engedte, hogy altatásban végezzék a mûtétet.

Pirner Alma egész terhessége kiegyensúlyozott volt, így szerencsére a szülés is. Sok édesanya az altatás mellett dönt, ha császározásról van szó, de a sportoló ragaszkodott hozzá, hogy végig magánál legyen, amíg világra hozza gyermekét.

"Azért volt szükség a császárra, mert egy nagy babáról beszélünk. 3770 grammal és 56 centivel született, a feje körmérete pedig nagyon nagy volt, 37 centi, amihez nekem szűk lett volna a medencém. Nem altattak a szüléshez, nekem az nagyon fontos volt, hogy rögtön láthassam a picit. Lehet, hogy sokaknak ijesztő az, hogy ébren vannak, de nálam ez egyértelmű volt. Folyamatosan magamnál voltam, beszélgettünk az orvossal, csak az altestemet nem éreztem"

- mesélte a %RIPOST%-nak a boldog anyuka.

Alma arról is mesélt, hogy korábban egyáltalán nem érdekelték a gyerekek. Baráti társaságában és ismerősei között is csak fia keresztanyjának van gyereke, tőle kér tanácsokat.

Egy ember tanácsait fogadtam el a 9 hónap alatt, ő háromgyerekes anyuka. Nekik is van egy babájuk, rajta gyakoroltam a fürdetést és pelenkázást.

Almáékat még a kezdeti nehézségek is elkerülték, Alen baba annyira nyugodt, hogy éjszaka is csak egyszer kelti fel szüleit, és bármelyikük karjában képes megnyugodni. Egy dolgot azonban nehezen visel az újdonsült anyuka.

A sírás nagyon megvisel. Amikor nem tudod, hogy miért sír, mert már megetetted és pelenkát is cseréltél, az nagyon megterhel lelkileg. Ilyenkor fogalmad sincs, hogy mit csinálj, és hogy mi a baja. Érdekes viszont, hogy más gyerekének a sírása nem visel meg, azt ki tudom kapcsolni, de a fiamé nagyon. Volt, hogy én is sírtam, mert nem tudtam neki egyből segíteni.

 

Alma már korábban is kifejtette a véleményét arról, hogy számára mennyire fontos a szoptatás, így nem is bízta a véletlenre Alen táplálását. Mikor hazaértek a kórházból, egyből szoptatási tanácsadó segítségét kérte, hogy mindent tökéletesen csináljon, és hamarabb váljon rutinná az etetés. A rúdtáncvilágbajnok úgy érzi, hogy semmiről sem kell lemondania kisfia érkezése miatt, csak egyszerűen át kell alakítaniuk a mindennapjaikat.

Három hete idézőjelben szobafogságban vagyok, nem nagyon mozdulok ki, A gyerek az első, ha én is éhes vagyok, akkor is ő eszik először. Tudomásul kell venni, hogy az életed ettől teljesen más lesz, de nyilván sokkal jobb. Nekünk is segít a mindennapokban anyu, ő főz mostanában, de ettől nem leszek rosszabb anya.

Azt mesélte a táncosnő, hogy férje már most fantasztikus édesapa, és teljes a harmónia az apuka és a baba között. Alma férje előbb pelenkázta be és fürdette meg a kis csöppséget, mint maga az anyuka. Szerencsésnek mondhatja magát a kismama, ugyanis csak 1,5 kiló felesleg van a testén három héttel a szülése után, de az izmai rendesen megváltoztak az elmúlt hónapokban, amit minél hamarabb vissza akar építeni.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő, hogyan szállította rakományát egy autó a 3-as úton, ilyet még a Magyar Közútnál se láttak - videó

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel