SZTÁRDZSÚSZ

Pirner Alma visszavágott a gyűlölködőknek

A rúdtánckirálynő legújabb blogbejegyzésében ment neki azoknak, akik állandóan beszólnak neki a közösségi oldalakon. Alma állítja, ez a jelenség az egész celebvilágot érinti, és neki is eltartott egy darabig amíg megtanulta kezelni a rosszindulatú megmondóembereket.
  • Szerző: Doris

Pirner Alma szimplán csak "trollkodásnak" hívja azt a jelenséget, ami minden celeb életét megkeseríti.Közszereplőként ő is gyakran kerül éles támadások kereszttüzébe szexi fotói és őszinte Facebook-posztjai miatt.

Az újdonsült sztáranyuka legújabb, Trollok harca című blogbejegyzésben ki is fejtette nézeteit a neten terjedő rosszindulatról, és keményen visszavágott azoknak, akik folyton beszólnak neki.

"Az is baj, ha sapka van rajtad, és az is baj, ha nincs. Sportot űznek belőle, bármit is csinálsz, hogy valamiféle negatív fo*áradatot zúdítsanak rád, remélve, hogy megkeserítik majd az életedet. A szánalmasság non plus ultrája, amikor túlmenve minden határon, szájukra veszik a családod és a gyereked is."

- ecsetelte a rúdtánckirálynő, aki jól ismeri a névtelenségbe burkolózó fanyalgókat.

"Õk azok, akiknek a pohár mindig félig üres, a sz*r is íztelen, rengeteg szabadidővel rendelkeznek, és egyetlen életük a közösségi oldal, ahol a kamu profil mögé bújva oszthatják az észt. 'Hatalmat' gyakorolhatnak a kis fotelforradalmárok egy illúziókkal teli 'térben'."

Nem tagadta, hogy eleinte ő is kiakadt a sértő kommenteken, az évek során azonban megtanulta, hogyan kezelje a rengeteg bántó beszólást. Vagy ahogy ő hívja, odaböffentést.

Ha valami nem érdekel, idegesít, gyűlölöd, vagy nem tudsz vele azonosulni, NE NÉZD, NE OLVASD!

"Eljön egy pont, amikor felül tud az ember emelkedni ezeken, mert a korral jó esetben a bölcsesség is jön, főleg ha a mögöttes dolgokat is megvizsgáljuk. Nem alacsonyodik már le az ember az ő szintjükre."

- magyarázta Alma, aki meg van róla győződve, hogy az ilyen emberek komoly komplexusokkal küzdenek, ezért próbálják meg elrontani mások napját.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?