SZTÁRDZSÚSZ

Pirner Alma terhesen tart fétistanfolyamot - fotó

Már a második trimeszterben van Pirner Alma, akit a pocak sem állít meg abban, hogy fétistanfolyamokat tartson. Ha úgy hozza, felhúzza hasára a feszülős bőrszerkót is.
  • Szerző: Ripost

„Okíts minket nagymester” – hangzott el októberben a Kasza-showban, amikor Pirner Alma mutatta meg hogyan is zajlanak fétistanfolyamai. A rúdtáncos komolyan vette a felszólítást, és annak ellenére, hogy már a 2. trimeszterben tart a terhessége, június 16-án elkezdi a négy hetes fétistanfolyamot.

„Esténként kitárul a világ

és személyesen Pirner Alma  és Dobi Dia vezet be a szerepjátékok rejtelmeibe. Alma és Dia mesél Nektek a Fetish alapjairól, a műfajról, stílusjegyekről, nyelvezetéről, a Fetish történetéről” – olvasható Alma honlapján. Bár nem vagyunk prűdek, mégis, valahogy nehéz elképzelni, ahogy egy pocakos kismama azt mutogatja, hogyan kell feszes bőrszerkóban ostorral csapkodni imádottunk popsiját.

Egyéb finomságokat is találhatnak azonban az érdeklődők. Az órarendből kiderül, hogy Pirner Alma a pocak ellenére chairdance tanfolyamot is tart az érdeklődőknek, pedig ez sem lehet piskóta. Figyeld csak: "90 perc, a legforróbb mozdulatokból, széken!" - csábít Alma.

 

A júniusi workshopok hamarosan meghirdetésre kerülnek, Csajok!Június 11.-én csütörtökön 19:15-20:45-ig CHAIRDANCE (szé...

Posted by Alma Pirner on 2015. május 14.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?