SZTÁRDZSÚSZ

Pirner Alma szerencsésebb a többi anyánál

A rúdtánc világbajnok két hónapja adott életet első gyermekének, és rendkívül hálás azért, hogy neki nem kell másra koncentrálnia kisfián kívül.
  • Szerző: MF

Nagy szerencséje van Pirner Almának, hiszen nyoma sincs rajta a szülésnek, és az idejét is teljes mértékben a kisfiának, Alennek szentelheti. Sőt arra szakít időt, amire csak akar. Alma azt mondja, hogy gyermeke még túl kicsi ahhoz, hogy teljes erőbedobással visszaálljon dolgozni, de az otthonról végezhető feladatokat és egy-egy fellépést azért már most is megengedhet magának.

A munkámban az a jó, hogy teljes mértékig én osztom be az időmet. Én nem úgy vagyok, mint más anya, akinek a szülés után szinte kötelező a minimum 4 órás munka. Néha tartok már órákat, de én döntöm el, hogy heti mennyit vállalok

- mesélte a %%-nak a boldog anyuka, aki szilveszterkor is csak a pár perces fellépés idejére hagyta otthon édesanyja felügyeletére kisfiát.

 

Régen is volt olyan, hogy nem dolgoztam. Három hónapokat voltam kint Ausztráliában és az ilyen időszakokat is megoldották nélkülem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?