SZTÁRDZSÚSZ

Pirner Alma szerencsésebb a többi anyánál

A rúdtánc világbajnok két hónapja adott életet első gyermekének, és rendkívül hálás azért, hogy neki nem kell másra koncentrálnia kisfián kívül.
  • Szerző: MF

Nagy szerencséje van Pirner Almának, hiszen nyoma sincs rajta a szülésnek, és az idejét is teljes mértékben a kisfiának, Alennek szentelheti. Sőt arra szakít időt, amire csak akar. Alma azt mondja, hogy gyermeke még túl kicsi ahhoz, hogy teljes erőbedobással visszaálljon dolgozni, de az otthonról végezhető feladatokat és egy-egy fellépést azért már most is megengedhet magának.

A munkámban az a jó, hogy teljes mértékig én osztom be az időmet. Én nem úgy vagyok, mint más anya, akinek a szülés után szinte kötelező a minimum 4 órás munka. Néha tartok már órákat, de én döntöm el, hogy heti mennyit vállalok

- mesélte a %%-nak a boldog anyuka, aki szilveszterkor is csak a pár perces fellépés idejére hagyta otthon édesanyja felügyeletére kisfiát.

 

Régen is volt olyan, hogy nem dolgoztam. Három hónapokat voltam kint Ausztráliában és az ilyen időszakokat is megoldották nélkülem.