SZTÁRDZSÚSZ

„Nagyon gyengék voltunk” – Pintér Tibor és kedvese is elkapta a koronavírust

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer is megküzdött a koronavírus-fertőzéssel. Remélik, hogy hamarosan megkaphatják a védőoltást is.
  • Szerző: Ripost

Pintér Tibor párjával, Ilyés Jeniferrel együtt küzdött meg a koronavírus-fertőzéssel. Elmondása szerint minden tipikus tünetét tapasztalta a vírusnak, ráadásul kedvese tüdőgyulladást is kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pintér Tibor

Pintér Tibor (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Szinte az egész színház átesett már a betegségen, két hónapja sajnos mi is elkaptuk a koronavírust Jenivel. Eléggé megviselt minket, elment a szaglásunk, ízlelésünk, lázasak voltunk, rázott a hideg, köhögtünk és nagyon gyengék is voltunk. A párom pedig egy 5 százalékos tüdőgyulladást is kapott. Miután pozitív lett a tesztünk, ellátogattunk a Szent László Kórházba, ahol nagyon kedvesen és lelkiismeretesen kivizsgáltak minket, és hamar felírták nekünk a favipiravirt is, ennek köszönhetően viszonylag hamar, otthon átvészeltük a fertőzést. Az utóhatásait azért még érezzük, de már elkezdtünk mind a ketten lovagolni, amit a kardiológusunk is javasolt. Én futok is, de érzem, hogy sokkal hamarabb fáradok és kimerülök” – idézte Pintér Tibor szavait a Blikk.

Mindenképpen beoltatják magukat

Pintér Tibor és kedvese is elmentek ellenanyag vizsgálatra, miután legyőzték a koronavírust. Mivel a szervezetükben ezek az antitestek a minimum érték alatt vannak, így hamarosan ők is megkaphatják a vakcinát.

„Voltunk mind a ketten ellenanyag vizsgálaton, de a minimum érték alatt vannak az antitestjeink, ezért hamarosan megkaphatjuk a vakcinát. Én mindenkit buzdítok az oltásra, hiszen csak így kaphatjuk vissza a szabadságunkat, és járhatunk majd színházba. A 82 éves édesanyám már mind a két oltásán túl van, és jól van. Persze így is csak maszkban járok hozzá, és az unokákkal mindent elintézünk helyette, hogy el se kelljen hagynia az otthonát. Szerencsére jó egészségnek örvend, mai napig főz ránk. Nagyon aggódik ő is mindenkiért, ezért nem is mertem neki csak utólag elárulni, hogy én is elkaptam a koronavírust.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?