SZTÁRDZSÚSZ

Pikáns titkáról vallott a magyar műsorvezető

A népszerű tévés szűkszavúan beszélt a történtekről.
  • Szerző: BDF

Újabb műsorban láthatjuk a Life TV-n Várkonyi Andit, aki a Férfi titkok című talkshow-ban faggatja hazánk népszerű macsóit legmélyebb érzéseikről és legféltettebb titkaikról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

Az első adás vendégei Németh Kristóf, Harsányi Levente, Szabó András Csuti és Fésűs Nelly voltak. A műsorban pedig rengeteg izgalmas téma kerül terítékre, és igencsak ingoványos terepre tévednek. Szóba kerül ugyanis napjaink legtöbbet boncolgatott és talán legérzékenyebb témája, a megcsalás.

Fotó: Life TV

A fiúk persze hamar egyetértettek abban, hogy az nem számít megcsalásnak, ha esetleg a barátnőjük, vagy feleségük egy nővel csókolózik. Sőt… Ekkor szólalt meg Harsányi Levente, aki kifecsegte egy régi, ámde nagyon is pikáns titkát, amiről eddig soha sem beszélt. Így derült ki, hogy a műsorvezetőnek sok éve vad és érzéki élményben volt része: egyszerre két nővel is együtt volt. A megkereste Leventét, aki úriemberként a részletekbe természetesen nem kívánt belemenni, így csak szűkszavúan beszélt a történtekről. „Igen, volt ilyen. Megálmodtam és megvalósítottam. Fiatal voltam és kipróbáltam. Ennyi” – vallotta be titokzatosan a műsorvezető.

A műsor minden szombat este 22.00-tól látható a Life TV-n!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?