SZTÁRDZSÚSZ

Esküvői főpróbát tartott Pikali Gerda és Rékasi Károly

Romantikus meglepetéssel készült szerelmének Rékasi Károly. Pikali Gerda szóhoz sem jutott!
  • Szerző: Ripost

Rékasi Károly a már kiválasztott esküvői helyszínen, egy visegrádi hotelben várta szerelmét, Pikali Gerdát. A találkozó előtt a színész arra hivatkozott, hogy a jövő nyári esküvőjükkel kapcsolatban kell egyeztetni a szállodával. Mégis arra kérte menyasszonyát, vegye fel az egyik legszebb ruháját a randevúra, ugyanis egy gyors fotózást is megejtenének az előkészületekről, hogy ez is bekerüljön majd az esküvői fotóalbumba – írta meg az nlc.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A színésznő tehát úgy tudta, hogy csak egy újabb megbeszélés várja a már kiszemelt helyszínen a menüvel kapcsolatban. Rékasi azonban nagyon komoly tervet szőtt, amelybe a teljes személyzetet is bevonta. Amikor Gerda az épületbe lépett, Rékasi a hallban várta, majd kézen fogta, és először a gyönyörűen feldíszített nászutas lakosztályba vezette.

A lakosztály terasza pompásan fel volt díszítve, a terített asztalon a színésznő kedvenc ételei és italai voltak.

„Csodálatos és meghitt pillanatok voltak. Ha mástól hallom korábban, talán giccsesnek találtam volna a naplementét meg a rózsaszirmokat, de egyszerűen tökéletes volt minden. Bevallom, izgultam, hogy minden jól menjen, de aztán, mikor láttam Gerdán, hogy meghatódik, és nagyon boldog, ez engem is a felhők fölé emelt. Sosem fogom ezeket a perceket elfeledni, és bármi is jöjjön, ezek az emlékek minden nehézségen át fognak minket lendíteni” – vallotta be Rékasi, aki nagyon komolyan készül a jövő évi lagzira.

A fotókat ide , ide és ide kattintva megnézheted!

És ezeket olvastad már?