SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntés: Pécsi Ildikó sírhelyet vásárolt magának

Pécsi Ildikót megrémiszti a világjárvány, férjével nem is hagyják el otthonukat.
  • Szerző: Ripost

Pécsi Ildikó úgy tartotta, hogy már sok mindent megélt, de ez a világ- járvány érhető módon megijesztette. Úgy döntött, férjével megvásárolják saját sírhelyüket, persze ezt csak egy korai felkészülés gyanánt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Ilyen szörnyű helyzetben talán még sosem volt a világ! Ez mindenkinek új, senki sem tudja, hogyan tovább. Minden egyes nap szembetalálja magát az ember valami újjal, amire figyelni kell, és itt bizony az életünk a tét” – mesélt félelmeiről Pécsi Ildikó a Hot! Magazinnak. A színésznő egyébként azt sem titkolta, hol vásárolták meg későbbi nyughelyüket.

„Édes jó Lajosommal már megvan a nyughelyünk is a gödöllői temetőben. Ez a város volt az életünk, itt szeretnénk nyugodni is” – árulta el kendőzetlenül Pécsi Ildikó.

A veszélyhelyzetre való tekintettel egyébként férjével nem mozdulnak ki, számukra ott van a gödöllői házuk csodás panorámája és a mesés kertjük, ahol mindig igazán jól érzik magukat. A színészpárnak az a legfontosabb, hogy együtt lehessenek, és reménykednek abban, hogy még ez sokáig így maradhat.

„Bízom benne, hogy még sok szép évet tölthetünk el kettesben” – zárta sorait Pécsi Ildikó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?