SZTÁRDZSÚSZ

Pásztor Erzsi: Ott feküdtem félholtan az ágyban  

Nehéz időszak van a háta mögött, mégsem tört meg a színésznő.
  • Szerző: angie

Elképesztő erőről tett tanúbizonyságot Pásztor Erzsi, aki két évvel ezelőtt egy borzalmas betegséggel nézett farkasszemet. A színésznő azóta minden percet ajándékként él meg, így a karanténhelyzetet is sokkal higgadtabban kezelte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Két évvel ezelőtt egy borzalmas betegségen estem át, azóta másképp látom a világot. Ott feküdtem félholtan az ágyban, nem szeretek rá emlékezni, de azóta nekem nem minden nap, hanem minden perc ajándék!” – árulta el a gyémánt diplomás színművész, aki a karantén- időszakot is igyekezett a lehető legkönnyedebben átvészelni.

„Közel öt hónap volt számomra ez a leállás, de bizonyos szempontból jól elvoltam. Egy darabig azt játszottam, hogy felöltöztem, mintha indulnék valahova, felsütöttem a hajamat, majd tálcára tettem a pompás reggelimet és úgy fogyasztottam el, mintha csak egy szálloda teraszán lennék. Egy hét után ezt meguntam, így jött az, hogy színházba készülök. Felvettem olyan ruhadarabjaimat, amik talán még sosem voltak rajtam. Persze nem mentem sehova, egy percre se hagytam el az otthonomat, csak a készülődésre koncentráltam, mert nem akartam elhagyni magamat. Aztán elővettem az eddigi darabokat is, megnéztem mire emlékszem még. Egész jól teljesítettem, 84 évesen a nappali közepén, papucsban szavaltam Gertrudis szerepét a Bánk bánból. Így telt az idő” – emlékezett vissza Pásztor Erzsi a Sláger Kult műsorvezetőjének.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?