SZTÁRDZSÚSZ

Pásztor Erzsi és Fodor Zsóka is nehéz időszakon vannak túl

Az elzártság keservesen hosszú hónapjai után lassan a színészek is fellélegeznek, de sokukat megviselte a munka elvesztése és a bezártság.
  • Szerző: Ripost

Fodor Zsóka Pécsett töltötte a karanténidőszakot

„Mindannyiunknak embert próbáló volt ez a pár hónap. Az viszont csodás, hogy itt Pécsett a barátaim és az emberek is a tenyerükön hordoztak, mindenben segítettek nekem a karantén alatt” – újságolja az Magdi anyus a Borsnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Ilyenkor lelassulunk, és amit a folyamatos fellépések elfeledtetnek, azok bizony előjönnek. Lassan 78 éves vagyok, és bár az optimizmusom nem hagyott el, az itthonlétben megéreztem a koromat. A karantén alatt nem jutottam el a csigolyáimmal fizikoterápiára, ami okozott azért kellemetlenségeket. Remélem, hamarosan eljutok oda is, mert szerencsére októberre már nyolc lekötött előadásom van.”

Pásztor Erzsit megviselték az elmúlt hónapok

Fotó: Bors

„Hónapok óta egyedül vittem a háztartást, nemrég engedtem be magamhoz egy takarítónőt. Nyolcvannégy évesen már nem megy az állandó felmosás, söprés és portörlés, miközben mindennap főzök magamra. Fájt már mindenem, sokszor álltam meg pihenni, pedig amikor a színpadon vagyok, kortalanul ugrálok, szaladgálok, pörgök. Ott nem fáj semmi” - mesélte a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?