SZTÁRDZSÚSZ

Pásztor Anna: Bevallom, borzasztóan féltem

Az énekesnő ismét bizonyított!
  • Szerző: Ripost

Pásztor Anna már a Dancing with the Stars műsorában elvarázsolt mindenkit a tánctudásával. Hétről-hétre bizonyította, mennyire otthonosan mozog a parketten, bár a műsorban az első helyet nem sikerült megszereznie. Most azonban egy táncversenyen bizonyított Andrea Silvestri oldalán, ahol kilenc kategóriából az összeset megnyerték.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Augusztus végén volt az első táncversenyem Andrea Silvestrivel. Amelyik kategóriákban indultunk, azokban nyertünk, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy öt hónap alatt őrületes utat jártunk be. Itt alázatot, fegyelmet, profizmust tanulhattam olyan emberektől, akik a világ tetején vannak” – kezdte Anna, aki elárulta: régóta nem volt annyira ideges, mint mikor a parkettre lépett. Az énekesnőt azonban kemény fából faragták és profi táncpartnerével hibátlanul lehozták a koreográfiát – írja a Metropol.

„Bevallom, borzasztóan féltem a verseny előtt, remegett mindenem. Régen éreztem ilyesmit. Aztán ránéztem Andreára és láttam, hogy ő is izgult, bár nyilván nem maga miatt, hanem miattam. De aztán a parketten minden jött magától. Persze visszanéztem utána milliószor a felvételt” – tette hozzá az énekesnő. Annára egyébként még vár egy táncverseny februárban: Pro-Am, azaz profi-amatőr kategóriában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?