SZTÁRDZSÚSZ

Pánik - Sarka Kata kezében volt a királynőjelölt élete

Óriási kavarodás tört ki, amikor kiderült, hogy a Magyarország Szépe verseny egyik finalistája görcsrohamokkal küzd. A lány megpróbálta titokban tartani az állapotát, akár bele is halhatott volna.

Súlyos bélgörcsökkel kellett kórházba szállítani a Miss World Hungary szépségverseny egyik jelöltjét, Kenyeres Annát. A lány a táborban lett rosszul, már az első naptól levertnek és gyengének érezte magát, de nem mert szólni a szervezőknek, félt, hogy elesik élete nagy lehetőségétől - írja a Vasárnapi Blikk

Amikor Anna rosszullétre ébredt, akkor szólt Sarka Katának, aki a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy azonnal kórházba szállítta a lányt. Ezzel az életét mentette meg, hiszen Anna állapota már életveszélyes volt.

"Egy hajszálom múlt, hogy bélcsavarodásom legyen, ami vérmérgezéshez, sőt akár halálhoz vezethetett volna.

Ha csak egy órával később kerülök kórházba, életmentő műtétre lett volna szükségem

- mondta a lány a lapnak. A Magyarország Szépe királynőjelöltjét egyébként az orvosok bent tartották volna a kórházban, ő azonban saját felelősségére távozott. Nem akarta feladni a versenyt.

Reménykedtünk benne, hogy nem késtünk el, vagyis nem kell megműteni Annát. Rengeteg gyógyszert kapott, hiszen addigra már komoly fájdalmakkal küzdött és láza is volt

- emlékzetett vissza Sarka Kata, aki kiemelte, hogy külön figyelmet fordítanak a lány állapotára.

Anna orvosa, akit a lap szintén megkeresett, elmondta, hogy amikor a lány a kórházba került, már nyolc napja nem volt széklete. Tünetei részleges bélelzáródáshoz is vezethettek volna.

Szegény, talán egy életre megtanulja, hogy semmi, még egy szépségverseny sem lehet fontosabb az egészségnél!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?