SZTÁRDZSÚSZ

Pályát vált Majka

A mûsorvezetőként is befutott rapper fenegyerek nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy operettszerepben csillogtatja meg színészi képességeit. Alig várjuk!
  • Szerző: Doris

Rapperként az Operettben? Majkáról eddig is tudtuk, hogy cseppet sem ijed meg a kihívásoktól, és előszeretettel próbálja ki magát új stílusokban, azt azonban még mi sem gondoltuk volna róla, hogy színészi ambíciói is vannak az ózdi hősnek!

Most azonban bizonyíthat, hiszen maga Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház egykori igazgatója látta meg benne a lehetőséget, aki most művészeti vezetőként tevékenykedik a Nagymező utcai színházban. Ahogy Kero a Blikknek elmondta, egy hétköznapi figurát keresett a szerepre, aki megérinti az embereket és közben igazán eredeti egyéniség.

És hogy melyik szerepre választotta ki az exdirektor a szókimondó rappert?

Majkát A denevér című operettben csíphetjük majd el a színpadon, amiben a börtönőr Frosch karakterét fogja alakítani, aki finoman szólva nem veti meg az italozást. A hírek szerint Majka máris remekül beilleszkedett új környezetébe, és ezerrel próbál, hiszen a leginkább prózából álló szerep még számára is újdonság.

A sokoldalú családapa igazán nem panaszkodhat, hiszen rendkívül pörgős nyara van,alig lazíthat. Rapperként sorra járja az országot és a fesztiválokat, valamint a TV2 újra képernyője kerülő műsorának, az Ezek megőrültek! forgatásain is helyt kell állnia. A %% is megpróbálta elérni Majkát, hogy kifaggassuk színházi élményeiről, azonban sajnos nem értük utol.

 

Vasárnap 40fokban tud valaki jobb programot a melónál? A strandot nem ér mondani...

Posted by Majka on 2015. július 19.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?