SZTÁRDZSÚSZ

Palvin Barbarának kihívója akadt? Modell lesz Lagzi Lajcsi lánya!

A híres mulatós-trombitás lányára, Galambos Boglárkára ígéretes modellkarrier várhat. Ahogyan Kökény Attila kamaszlányára is.
  • Szerző: Doris

Bájos kislányból feltűnő szépséggé cseperedett Galambos Boglárka, külsejére pedig már a divatfotósok is felfigyeltek. Olyannyira, hogy máris egy tesztfotózásra hívták a 16 éves kamaszlányt, akit teljesen lenyűgöz a kifutók és a divat csillogó világa. Még úgy sem utasítana vissza egy milánói vagy párizsi felkérést, hogy tudja, apja nagyon félti őt és testvéreit a csalódásoktól.

Amiben csak lehet, segítek nekik, hogy megvalósíthassák az álmaikat. Leginkább a csalódásoktól féltem őket. Szeretném ha boldogok lennének, de tudom, nem tarthatom burokban őket.

-vallotta be Lajcsi érzelmesen a Story magazinnak adott interjújában.

 

 

Bogi nem tagadja, régen sokszor megkapta, hogy Galambos Lajos lányaként neki sokkal könnyebb az élete, ilyenkor gyakran sírva is fakadt. Ma már azonban roppant büszke édesapjára, akit naponta apró, saját készítésű ajándékokkal lep meg.

Enyém a világ legjobb apukája! Mindent meg tudok vele beszélni, elmondtam neki azt is, hogy észrevettem: felfigyeltek rám a fiúk.

- áradozott apjáról Bogi, aki jelenleg még egy egyházi gimnáziumban tanul.

A formás alakját eltakaró iskolai köpeny után mindenképp nagy fordulatot jelentene a kamaszlány számára a leghíresebb divattervezők ruhakölteményeiben pózolni. Boginak hozzá kellene szoknia a rá tapadó férfitekintetekhez és az őt ostromló rajongókhoz, bár a fiatal lány elmondása szerint így is sorra kapja az ismerkedő leveleket a Facebookon.

 

Nem Lajcsi azonban az egyetlen sztár, akinek gyereke ígéretes modellkarrier kapujában áll.

Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznőjének kislánya a 10 éves Pipi egy éve alakítja anyukája fogadott lányát a sorozatban. Ám a vagány kislány nem csupán színésznői babérokra tör, tinimodellként is megállná a helyét.

 

2010 legjobb férfihangja, Kökény Attila is joggal féltheti szemrevaló lányát a hódolóktól és a modell szakma árnyoldalától.

 

 

Szép délutánt kívánunk mindenkinek

Posted by Kökény Attila hivatalos oldala on 2015. március 15.

 

A 15 éves Kökény Aranka már most tetőtől talpig nő és roppant jó alakja van. Nem csoda, hogy számos felkérést kapott már, apja azonban nagyon tart attól, hogy lánya fejét elcsavarják valamilyen átlátszó trükkel. Aranka egyébként egyelőre nem gondol komolyan a kifutók világára, a szépségipar más területén szeretne érvényesülni. Legnagyobb vágya ugyanis, hogy sztárfodrász legyen. A Megasztárban felfedezett énekes nemrég az Aktívban is megmutatta szemrevaló lányát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?