SZTÁRDZSÚSZ

Szörnyű veszteség érte: gyászol Palik László

Palik László igyekezte palástolni a fájdalmát, de megviseli a gyász.
  • Szerző: angie

Palik László mögött borzasztóan nehéz hét áll: váratlanul elveszítette az édesapját, akinek a halála borzasztóan lesújtotta őt. Palik a történtek ellenére igyekszik tartani magát, videóban vallott az érzéseiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László

Titokzatos nővel fotózták le
Fotó: TV2

Palik László nemrégen elindította a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatornáját, amelynek legújabb videójában elárulja, hogy borzasztó tragédia történt a családjában, ugyanis hétfő reggel meghalt az édesapja.

„Ugye, a múlt héten, ahogy elemeztük a hét eseményeit, kellett volna kitalálnunk azt, hogy amúgy önazonos módon ma miről beszélgetünk, mi lesz a témánk. Azonban rögtön hétfőn az élet felülírta a dolgot, és bevallom őszintén, hogy – ezt ti is megéltétek – nekem hét közben nem igazán lett ötletem, mert hétfőn reggel, 8 óra 10 perckor az édesapám meghalt” – árulta el a műsorvezető.

Palik a videóban próbálja tartani magát, de láthatóan nagyon megviselik a történtek, de elárulta, hogy amikor megtudta a szörnyű hírt, éppen egy rádióinterjúra ment.

„Azt tanította az apu, hogy ha feladnak egy feladatot, azt meg kell oldani. Ott és akkor reggel az volt a feladat, hogy teljesítsük a vállalásunkat, azaz azt a rádióinterjút”- mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?