SZTÁRDZSÚSZ

Oszter felesége kiakadt: Elképesztő, mit élek át egy hete

Az ismert zongoramûvészt unokája ébresztette rá, milyen veszélyek leselkednek a gyerekekre az interneten.
  • Szerző: Buster

Failoni Donatella mindig boldog, ha unokájával töltheti az idejét, így most sincs ez másképp, hiszen a lassan 9 éves kiskamasz éppen a balatoni nyaralóban tölti idejét nagymamájával, aki minden kívánságát lesi. Persze, nincs könnyű dolga, hiszen a mai srácokat már egyre nehezebben lehet lekötni egy-egy jól kifundált szabadtéri programmal. A korabeli lurkók ugyanis leginkább az interneten keresnek maguknak szórakozást. Éppen ez az, ami miatt Oszter Sándor felesége kiakadt. Először a közösségi oldalon fejtette ki véleményét.

"Egy hete vagyok az unokámmal, elképesztő, mit élek át az undorító reklámoknak és az internetnek köszönhetően. Kondicionálják a gyerekeket, akik bármilyen okosak, beleesnek a csapdába. Szörnyű világban élünk! Hihetetlen káros az internetreklám. A gyerekek mindent meg akarnak kapni, ez agresszivitást és elégedetlenséget eredményez.

Boldogtalanok lesznek, ha nem kapják meg, amit látnak…

- írta Donatella, aki ezután lapunknak részletesebben is elárulta, hogy szerinte mi a probléma. A zongoraművész a %% napilap szerdai számában részletesebben is kifejti véleményét a témában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?