SZTÁRDZSÚSZ

Összeveszett a szoptatáson Adele és a sztárszakács

Jamie Oliver, a világhírû sztárséf a fejébe vette, hogy elindít egy szoptatást népszerûsítő kampányt az Egyesült Királyságban, mivel a brit anyák többsége hamar áttér a tápszerre. Kezdeményezése teljesen kiakasztotta Adele-t, aki egyik koncertjén szólt be a mesterszakácsnak.
  • Szerző: Doris

Úgy tűnik, a szókimondó Adele mostanában képtelen visszafogni magát! A keddi brüsszeli merényletek után tartott koncertjén a terroristáknak intett be, most pedig  a világhírű sztárséfet, Jamie Olivert küldte el melegebb éghajlatra.

Mindezt azért, mert a fülébe jutott, hogy a Budapesten éttermet nyitó mesterszakács egy szoptatást népszerűsítő kampányt indít az Egyesült Királyságban. A The Sun beszámolója szerint Oliver nehezményezi, hogy a brit anyukák többsége nagyon hamar áttér a tápszerre, ezért döntött úgy, hogy kiáll a szoptatás mellett.

Legújabb kezdeményezése teljesen kiverte a biztosítékot Adele-nál, aki egyik koncertjén a következő kemény szavakat intézte a séfhez:

"Tudjátok, mit? Kibaszottul nevetséges az a nyomás, ami rajtunk van, mindenki, aki nyomást gyakorol ránk, elmehet a picsába, ugye? Nehéz a szoptatás. Néhányunknak nem megy. Az én melleim nagyjából kilenc hétig bírták. Nagyon szerettem volna szoptatni, de nem tudtam, és azt éreztem, hogy ha most a dzsungel közepén lennék, a civilizáció kezdetén, akkor a gyerekem meghalna, csak azért, mert nekem nincs tejem"

- fakadt ki a színpadon a világhírű énekesnő.

 

És ezeket olvastad már?