SZTÁRDZSÚSZ

Összeomlott a magyar sztár, gyilkosságot emleget

Szomorúság költözött Lajsz Andrásék érdi otthonába. Mindenkit megviselt volna, ami velük történt.
  • Szerző: Ripost

Két nappal ezelőtt szörnyű telefont kapott Lajsz András, aki köztudottan imádta a világ legszebb kutyájának is megválasztott brazil masztiffját, Gordont. Szerettei munka közben érték utol a családfőt, aki teljesen összeomlott a hír hallatán.

Felfúvódva találtak rá az udvaron, szörnyű

– kezdte elcsukló hangon a BORS -nak a mixer.

"Gordon szerelem volt az első látásra, családtag volt, és egyben a legjobb barát. Hathetes kora óta velem volt, kiskora óta versenyekre jártunk, Európa-bajnok volt, képtelen vagyok felfogni, hogy ezt tették vele

– mondta könnyeivel küszködve Lajsz, aki úgy sejti, a tragédia hátterében egy sikertelen rablási kísérlet áll, ők mérgezhették meg barátját. 

A megtört mixer igyekszik feldolgozni a történteket, de még frissek a sebei. Másik kutyáról egyelőre hallani sem akar, csak abban reménykedik, hogy elfogják az elkövetőt, és az megkapja az ezért járó büntetését.

" Ha elkapnák azt az embert, aki ezt tette, annyit kívánnék neki, hogy olyan sorsra jusson, mint amire ő juttatta Gordont. Az ilyen nem ember, és biztos vagyok benne, hogy ha állattal képes volt ilyet tenni, akkor emberrel is megtenné

– mondta dühösen.

 

És ezeket olvastad már?