SZTÁRDZSÚSZ

Orvosi segítséget kért Pikali Gerda

Rékasi Károly menyasszonya szakemberhez fordult. Azt is elárulta, miért.
  • Szerző: BDF

Pikali Gerda alaposan kivizsgáltatta magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

A színésznő gyakran panaszkodik, hogy fáj a feje és a nyaka is, aminek hátterében akár szemprobléma is állhat. Ezért ment el egy szemorvoshoz, ahol a szűrés során kiderült, hogy nem ezek állnak a problémái hátterében. Így a jövőben biztosan további vizsgálatoknak is aláveti magát, hogy megoldást találjon a bajára.

Rékasi Károly menyasszonyáról fotó is készült az egyébként mindössze 15 perces vizsgálat közben, amit megosztott rajongóival az Instagram-oldalán. Pikali arra biztat mindenkit, hogy ha problémát érez, mielőbb menjen el orvoshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az évad kezdés előtt mindenféle vizsgálatokra muszáj elmennem, főleg a magam megnyugtatása miatt. Elég fej – és nyakfájós hírében àllok, ezért részt vettem az Opticnet Szemtükör program ingyenes szűrésén. Ezek a problèmák ugyanis szemproblémákat is jelezhetnek?? Dr. Reider Lászlónak köszönöm a profi kivizsgálását és hozzáértését! Ha nektek is van ilyen panaszotok ajánlom, hogy menjetek el, kb. 15 perc az egész ?❤️?A www.szemtukor.hu oldalon megtalálod a kampányban résztvevő Opticnet optikàk listáját. Nem reklám, csak hasznos és megbízható. És ha segít bárkinek is , öröm????????❤️❤️❤️❤️ #opticnet

Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?