SZTÁRDZSÚSZ

Orvosi kezelés vár Győzikére, ettől retteg a showman

A 44 éves Győző már régóta érezte, hogy nincs jó állapotban, ezért kórházba megy.
  • Szerző: RIPOST

Gáspár Győző eddig nem vett tudomást a problémáiról. A showman nyugtatókkal és kedélyjavítókkal próbálta kordában tartani csapongó lelkiállapotát. De most Evelin és Virág kérésére felhagy az önpusztítással, és egy hétre befekszik egy vidéki klinikára, írja a Blikk. 

"Annyiféle nyugtatót meg gyógyszert szedtem már, hogy én sem tudom pontosan, mi történt sokszor velem.

Egy budapesti pszichiátriára járok rendszeresen receptet íratni,

ott is mindenki kérdezi tőlem, miért vagyok ott, mi a bajom. Hát ez a baj, hogy sokszor én sem tudom megfogalmazni, de a családom állandóan szembesít vele"mondta a lapnak a Romantic frontembere, aki álmatlanságban és pánikbetegségtől is szenved.

Napokig nem is tudok kimenni az utcára, az emberek közé.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor tavaly húsvétkor kijöttek hozzánk a kommandósok meg a rendőrök, majd elvittek minket. Ha szirénát hallok, azóta is rögtön görcsbe rándul a gyomrom" – mesélte el  Győző, aki tehát nemsokára teljes kivizsgáláson esik át.

"Már úgy éreztem, nincs miért élnem, aztán a lányok és Bea megkértek, hogy feküdjek be. Legyek nyugodtan távol, de gyógyuljak meg, ezért felhívtam azt az orvost, akinél már többször jártam kivizsgáláson. Mivel a mentális tüneteken kívül testi panaszaim is vannak, ezért egy többnapos kivizsgálásra írt ki. Lesz gyomortükrözés, tüdővizsgálat, a szívemet is megnézik, meg mindent, vérkép, labor, minden, ami kell. Kicsit egyedül kell most lennem, még a telefont sem veszem fel senkinek. Nem lennék meglepve, ha valami nagy baj lenne. Az biztos, hogy le kell szoknom a gyógyszerekről"– árulta el az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?