SZTÁRDZSÚSZ

Örömteli hír: újra belevágnának a babaprojektbe Debreczeni Zitáék

Ma ünnepli a negyvenedik születésnapját Gianni Annoni felesége, Debreczeni Zita, aki úgy érzi, végre minden kerek az életében.
  • Szerző: SZBD

A ma már Annoni Zitaként élő fotós élete legboldogabb időszakát éli, miután valóra vált legnagyobb álma, és négy hónappal ezelőtt világra hozta Giannival első közös gyermeküket, egy egészséges kisfiút, Gianfranco Mátét. Zita a Blikknek mondta el, hogy bár most minden figyelmüket a picire fordítják, majd szeretnének kistestvért is.

„Egyelőre a törpére koncentrálunk, de ha úgy alakul majd, újra belevágnánk a lombikba. Ez azonban még a jövő zenéje, majd meglátjuk, mikor érkezik el az idő erre. Azt szoktam mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, ha itt lesz az ideje” – fogalmazott Zita, aki január 6-án ünnepli a 40. születésnapját.

Fotó: Ripost

„Emlékszem, harmincévesen éjfél előtt egy perccel ránéztem az órára, majd azt gondoltam, bárcsak ne ütné el a tizenkettőt. Most egyáltalán nincs bennem ilyesmi, sőt, visszatekintve az elmúlt tíz évre, azt kell mondanom, soha nem voltam még boldogabb, mint most” – mesélte, és hozzátette, úgy érzi, a szakmájában és a magánéletében is elért mindent, amit akart.

„Most, negyven évesen lett kerek az életem. Harmincéves korom után kezdtem el fotózni, lett fotográfusi diplomám, vezettem évekig egy fotóstúdiót, amit imádtam. Harminchárom éves voltam, amikor Giannival találkoztunk, és bár huszonegy-két évesen még azt gondoltam, harmincéves korom körül férjem és gyerekem lesz, az élet máshogy hozta. Az biztos, hogy a kisfiam tette fel az i-re a pontot, az ő érkezése a megkoronázása azoknak a csodálatos dolgoknak, amik az utóbbi években történtek velem. A korom miatt pedig egyáltalán nem aggódom” – tette még hozzá Zita, aki elmesélte, hogy kisfia nagyon nyugodt kisbaba és nagyon hasonlít az édesapjára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?