Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2016.02.08.

Öröm és könnyek az óvodában: Újra nehéz sorsú gyermekeken segített Rubint Réka!

A fitneszkirálynõ partnercégével karöltve látogatott el egy nyolcadik kerületi óvodába, ahova nem érkezett üres kézzel. A gyermekek azt sem tudták, mihez kezdjenek a sok-sok ajándékkal, és hihetetlen boldogság költözött a szívükbe.

Rubint Réka is közzé tette Facebook-oldalán azt felhívást, ami összefogásra ösztönözte rajongóit. Három napon keresztül várták az adományokat az egyik nagy kozmetikai cég munkatársai, akik főként meleg ruhákra, játékokra számítottak. A Dankó utcai óvodának szervezett gyűjtésre végül három mikrobusznyi szeretetcsomagot állítottak össze. Ebbe az intézménybe rendkívül nehéz sorsú, borzalmas körülmények között élő gyermekek járnak, akik állandó lakhatással sem rendelkeznek, sőt ott esznek először és utoljára a nap folyamán.

Az összegyűlt ajándékokat kedd délelőtt adták át a cég munkatársai és Réka. A cipőknek, ruháknak, játékoknak annyira örültek a gyerekek, hogy el sem akarták hinni, hogy azokat megtarthatják.

Volt olyan kicsi, aki megkérdezte, hogy hazaviheti-e az ajándékát, de akadt olyan is, aki azt szerette volna megtudakolni, hogy vihet-e belőle a testvérének is. Hihetetlen, de volt olyan gyermek, amelyik nem tudta, hogyan kell felbontani a banánt, mert még életében nem látott ilyen gyümölcsöt.

- mesélte elérzékenyülve Réka a %RIPOST%-nak. A sztáredző egészséges üdítőkkel és finomságokkal is meglepte az apróságokat.

A fitneszkirálynőtől soha nem állt távol mások megsegítése, de édesanyaként a gyermekek még inkább közel állnak szívéhez. Nem olyan régen egy szívtranszplantációra váró kisfiú családját juttatta új fürdőszobához, majd a Pető Intézetbe és a Heim Pál Gyermekkórházba vitt hatalmas örömöt. Minden alkalmat azonnal megragad, hogy segítsen, ha teheti. Nem volt kérdés tehát, hogy ő is részt vesz ebben a jótékony akcióban.

Rékát nagyon mélyen érintette a kedd délelőtti találkozás a sanyarú sorsú kicsikkel. Döbbenten, összeszorult szívvel, könnyeivel küzdve számolt be élményeiről. 

Az igazán értékes és építő cselekedet ez: örömet adni, örömet varázsolni nemcsak a gyerekek, hanem az emberek arcára. Jó érzéssel tölt el, ha adhatok, ha láthatom mások boldog, önfeledt mosolyát.

"Azoknak az embereknek pedig azt üzenem, akik megkérdőjelezik a segítő szándékot, és akik másokat ócsárolnak, szidnak, ellehetetlenítenek, hogy nézzenek magukba, hogy ők mivel tudnának segíteni. A jó energiákra összpontosítsanak, hogy úgy nézhessenek a tükörbe, hogy ma is tettek valamit másokért, és ezáltal önmagukért" - jegyezte meg Schobert Norbi felesége.

Réka ezúton szeretné megköszönni követőinek és mindenkinek, aki bármilyen mértékben is hozzájárult az adományokhoz, és segített mosolyt csalni a kicsik arcára.

Az ismertség vagyis az, hogy sok ember ismer, és az, hogy van egy közösségi oldalam, azért fantasztikus dolog, mert így fel tudom hívni mások figyelmét a segítségnyújtásra.

"Boldog vagyok, és köszönöm, hogy a Facebook-közösségem sokadszorra is egy emberként mozdult meg, és ekkora szeretettel és segítőkészséggel fordultak a jó ügy felé" - nyomatékosította a három gyermekes édesanya.

A Dankó utcai óvoda sajnos nagyon rossz anyagi helyzetben van, ezért bármilyen jellegű felajánlást szívesen elfogadnak. Örömmel vesznek akár egy festés felajánlást is, amivel szebbé tehetnék az ovit, vagy bármit, ami az apróságok életét könnyebbé teheti. Ha segíteni szeretnél, ezen a linken találsz bővebb információt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj: a németek közölték, Oroszország hamarosan megtámadja a NATO-t

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel