SZTÁRDZSÚSZ

Óriásplakáton mutatta meg bájait a három magyar műsorvezető!

Egy kampány kedvéért vetkőzött melltartóra Ördög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla, az eredmény pedig elképesztő lett. A három mûsorvezető egy ízléses fotósorozaton mutatta be, hogy egy nő anyaként is lehet vonzó és nőies. A Ripost most exkluzív részleteket tudott meg a fotózás részleteiről.
  • Szerző: Ripost

Egész házakat beborító plakátokon mosolyog a járókelőkre Ördög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla.

Magyarország talán három legcsinosabb műsorvezetője egy fehérneműcég kampánya kedvéért mutatta meg, mit viselnek a ruha alatt.

Az eredmény rendkívül pikáns lett, nem csoda, hogy vonzza a járókelők tekintetét. Tatár Csilla a %%-nak elmondta, nagyon elégedett az eredménnyel. 

"Nagyon élveztük a fotózást, főleg, mivel a lányokkal a magánéletben is nagyon jóban vagyunk, akárcsak a fotóssal, Nánási Palival. Ennek köszönhetően családias hangulatban telt a fotózás, jól éreztük magunkat" - mondta el Csilla, akinek eleinte voltak aggályai.

"Egy ideje fogszabályzóm van, és nem voltam abban biztos, hogy ez hogyan mutat majd egy óriásplakáton. Az önelfogadás híve vagyok, nálam az egészség az esztétikum elé kerül, ezért is tetettem fel fogszabályzót, nagy örömömre pedig a fehérneműcég munkatársai megnyugtattak, hogy ez egyáltalán nem jelent gondot."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Csilla a plakáttal kapcsolatban rengeteg levelet kap a nagyközönségtől. A legtöbb levél anyukáktól érkezik, akik tippeket kérnek tőle, hogyan lehet a szülés után olyan hasuk, mint neki.

A műsorvezető nem tagadja, hogy ebben rengeteg munkája van.

"Köztudott, hogy én a gyermekem születése után megküzdöttem a pluszkilókkal, amit nyíltan vállaltam. Mindezek fényében rendkívül jól esik mások elismerése" - fogalmazott Csilla.

Hogy mit mondott a végeredményről Mádai Vivien és Ördög Nóra, olvasd el a %% napilap hétfői számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?