SZTÁRDZSÚSZ

Óriási örömhírt jelentett be Hajdú Péter és a barátnője

A népszerű tévés és kedvese, Eszter között kilenc hónapja tart a szerelem. Nagyon boldogok együtt, ezért komoly lépésre szánták el magukat.
  • Szerző: BDF

Szintet lépett Hajdú Péter is a nála húsz évvel fiatalabb kedvese, Eszter kapcsolata. A szerelmesek ugyanis nemrég az összeköltözés mellett döntöttek. Ráadásul Péter már az édesanyjának is bemutatta választottját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

„Ha jól számolom, háromnegyed éve vagyunk együtt, és hogy milyen jól működik köztünk minden azt azt is bizonyítja, hogy pár hete összeköltöztünk, vagyis Eszter hozzám költözött” – mesélte a showman a Story magazinnak, akinek a válása után volt néhány kapcsolata, de saját bevallása szerint ilyen sokáig egyik sem tartott, és el sem jutottak az összeköltözésig.

„Bevallom, eleinte fura volt, elvégre három és fél évig egyedül éltem, Eszterrel viszont minden tökéletesen működik, és nagyon örülök, hogy így alakult.”

A televíziós gyermekei, Dávid és Noncsi is találkozott már Esztivel, és természetesen az édesanyjának is bemutatta a párját. „Anyukám nagyon kedveli, és őszintén mondom, úgy érzem, én is rokonszenves voltam az ő szüleinek” – árulta el Hajdú, akitől Eszter vette át a szót.

„Évek óta a kamerák mögött dolgozom szerkesztőként, ennek köszönhetően rengeteg embert ismerhettem meg, többek között Petit is. Mindenben támogatom őt, de nem vágyom a nyilvánosságra, szeretném magunknak megtartani a boldogságunkat” – fogalmazott a 24 éves szépség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?